Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Arbeidsklær som motiverer til suksess

Sammen om å lykkes

Arbeidsklær som motiverer til suksess

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Arbeidstøy og tilbehør for bedre samhold

Slik designer dere arbeidsklær

Lag arbeidstøy med logo i fem enkle steg:

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.
  • Finn de rette klærne for din bedrift, og velg farge.
  • Last opp bedriftens logo, eller bruk et stilig motiv fra vårt rikholdige galleri.
  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst og navn på hver ansatt om du ønsker.
  • Du er ferdig! Den beste trykkmetoden for produktene dine blir lagt til automatisk.
Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Arbeidstøy for lagånd og glede

På jakt etter firmaklær til medarbeiderne? Arbeidsgenser for de ansatte til kaldere dager? Uniform som forener dere alle på veien mot suksess?Hos Teamshirts får dere arbeidstøy som skaper samhold, motivasjon og glede.Skap skikkelig teamspirit innad i firmaet, og gi et profesjonelt inntrykk ovenfor kundene med arbeidsklær fra TeamShirts! Våre dyktige grafiske designere kan hjelpe til med optimalisering av bedriftslogoen, eller til og med lage en ny en for dere. Vi har gjort det lett å skaffe arbeidsklær med trykk!Dessuten har vi mange stilige motiver dere kan velge mellom.Det er kun fantasien som setter grenser! Bruk vår letthåndterlige designerfunksjon, og la kollegaene stemme over det kuleste designet. Hver eneste medarbeider kan legge inn sin egen størrelse - enklere for deg, og bedre for alle de ansatte! I tillegg gir vi opptil 50% rabatt på store bestillinger - jo mer dere bestiller, jo billigere blir det!Hos TeamShirts får dere alltid gratis frakt og fornøydgaranti, slik at alle i bedriften blir tilfreds med resultatet. Skulle dere behøve hjelp sitter våre kundeservicemedarbeidere parat for å hjelpe, slik at dere kommer tilbake til arbeidsoppgavene igjen fortest mulig. Test det selv, da vel! 

Arbeidsklær som promotering

Å profilere arbeidsklær kan være billig reklame. Produktene eller tjenestene dere selger blir enklere å huske om man har en logo å koble arbeidet deres til.Bli gjenkjennelig blant mylderet av konkurrenter, og trykk arbeidsklær med logo til alle medarbeiderne i bedriften. Vi utfører kvalitetsprint på et stort utvalg av bedriftsklær, slik at dere blir gjenkjennelige, uansett hva dere selger eller tilbyr. Selve designprosessen er ukomplisert og rask, og gir dere stor frihet. Prøv det selv, og se hvorfor TeamShirts gir TeamSpirit nå! 

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Supert

Supergod hjelp fra kundeservice da jeg ikke fikk til å laste opp egen logo, rask bestilling og frakt!

Ida

Meget god service og rask levering

Meget god service og rask levering, bra kvalitet.

Siri

Enkelt å designe på nettet

Enkelt å designe på nettet. Enkelt å bestille og betale. Hyggelig og løsningsorientert kundestøtte. Rask levering. Bra kvalitet til en grei pris.

Svein Bredesen

Veldig fine trykk

Veldig fine trykk, som holder seg bra gjennom flere vasker☺️

Vegar Vaage

God service

Hurtig løsninger, raskt ferdig og fint produkt

Even Sangnes

Bra

4/5 basert på 759 rangeringer