Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Teknisk t-skjorte med trykk

Sammen når vi mål

Teknisk t-skjorte med trykk

Geniale Rabatter

Store rabatter også for mindre team. Vi har de beste prisene på teamantrekk.

Gratis Frakt

Du sparer penger ved vår gratis standardforsending. Med ekspress går det jo raskere.

Sorgløs-pakke

Grafikkhjelp, bytterett og ekspresslevering. Vi har en løsning på ethvert problem.

Tekniske T-skjorter for teamet ditt

La deg inspirere av våre motiver med løping

Løpeklær: Shorts, singlets & tilidbehør

Skjorter og løpeklær til maraton, sentrumsløp eller firmaløp

Noen drømmer om suksess, andre løper seg til den! Vær i første rekke når sommeren kommer og den nye løpesesongen endelig kan begynne. Hos TeamShirts kan du få trykk på løpeklær for enhver anledning, slik at du er klar for både hverdagsjogging og konkurranser! Enten det er til et firmaløp, maraton eller et raskt gateløp: Vi har utstyret, dere har valgmulighetene.Med løpeskjortene fra TeamShirts går påtrykkingen som en lek: Vårt letthåndterlige verktøy gjør dine løpeskjorter, shorts, treningstights eller tilbehør klare til start på rekordtid. Utform plaggene på noen få minutter med eget motiv og skrift på både framside og bakside.Vi setter dine ideer ut i livet, og gir deg gratis frakt i tillegg! Påtrykkingen tar kun noen få dager, og vipps, så er de nye plaggene dine fremme hos deg!Vi tilbyr alle størrelser, alle farger, til menn, kvinner, barn, kjæledyr, aliens, you name it! Hos TeamShirts kan du få påtrykket ikke bare løpeskjorter, løpedrakter og bruksskjorter, men også mye annet.Vårt store utvalg av skjorter tilbyr den rette løpeskjorten for enhver smak og ethvert tempo: Utform en skjorte utifra våre mange forskjellige varianter eller tilpass skjortene individuelt etter ønskene fra medlemmene av laget ditt: Kortarmet, langarmet, ermeløst.Hos TeamShirts får alle det de ønsker!I tillegg til løpeskjorter finnes det mye nyttig treningsutstyr til løperlaget ditt. Bare se selv.

Løpeskjorter til enhver anledning.

Den som ikke løper, står stille, og ingen vei som er verdt å følge går utenom TeamShirts. Vi har løpeskjorter for alle anledninger: Gateløp, firmaløp, maraton, fritidsløping. Kanskje ønsker du å ha bedriftslogoen som reklame på brystet ved firmaløpet? Eller kanskje logoen til en sponsor ved gateløpet? Morsomme design eller sitater å ha på løpedrakten ved maraton? Eller kanskje vil du være en tilskuer ved jogging eller maraton, og ha et individuelt motiv på bruksskjorten?Alt går problemfritt med påtrykte løpeskjorter og løpedrakter fra TeamShirts. Med vår kvantumrabatt har du i tillegg gjort en fin innsparing for din løpegruppe eller det neste firmaløpet. Du kan gjøre folk oppmerksomme på din virksomhet med kule, selvdesignede løpeskjorter. Og uansett hvilket sted eller land din løpegruppe drar til neste gang, så finner du garantert noe som passer. Vi har utstyret for ethvert klima. Du trenger heller ikke betale noen frakt for sendingen av dine nye løpeskjorter, den spanderer vi. Da blir også sjefen glad.Vi forsøker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å designe løpeskjortene selv. Vi vet at du som lagleder eller organisator ofte ikke har det så lett. Våre medarbeidere avlaster deg gladelig med mest mulig av presset: Vi gir deg gjerne råd ved spørsmål om motiv, tilbyr lett forståelige forklaringer om draktdesign og gjør det mulig for deg å vise løpeskjortene til dine teammedlemmer før plaggene går i trykken.Lett for deg, en glede for oss! 

Rask levering og god komunikasjon

Rask levering og god komunikasjon

Naomi

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt. Virker som det er god kvalitet

Kjartan

Rask leveranse og kvalitet som forventet

Rask leveranse og kvalitet som forventet

Haakon Skavhaug-Flender

Rask og effektiv kundebehandling

Alltid raskt og effektivt!Man får det man bestiller. God service både på Mail og telefon!

Anniken Gaustad

Kvaliteten på trykket er god

Kvaliteten på trykket er god. T-skjorten matcher med beskrivelsen. Produksjon og leveringstiden var litt lang, men det er forståelig når jeg bare bestilte en skjorte og jeg bor utenfor produksjonsland

Jonas Brattli Storhaug

Bra

4/5 basert på 746 rangeringer