Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Om oss

TeamShirts hjelper alle slags grupper med å skape egne skreddersydde plagg, i en strømlinjeformet og brukervennlig prosess. Uansett om du er på utkikk etter lagtrøyer, bedriftsprodukter eller personlig tilpassede produkter for spesifikke arrangementer, er målet vårt å fremme din lagånd slik at du får en fin opplevelse. Våre trykk, produkter og tjenester er av høy kvalitet, det gjør oss til det ideelle stedet der du finner personlig tilpassede produkter for ditt lag. Vi har drevet som en uavhengig bedriftsenhet innenfor Spreadgroup siden 2014.Vi prioriterer din tilfredshet, og vi kan med glede lene oss på de utallige ressursene og kunnskapen vi henter fra vårt kjernevaremerke Spreadshirt. Siden vi etablerte oss, har vi hatt en rask, jevn vekst og utvidet oss til å bli en global virksomhet. Vi vier oss til kontinuerlig å finne kreative måter på å forbedre designprosessen til dine skreddersydde plagg og vi tilbyr en brukervennlig opplevelse for teamet ditt.

5 Trykkeri

i USA og EU

vi opererer i

0 land

6 Mio+

produkter vi trykte i fjor

10 år

erfaring med SpreadGroup

selger mer enn

0 produkter

TeamShirts Logo

Vårt oppdrag

Vi prioriterer lagånd i arbeidet vårt, og vi tar sikte på å realisere dine ideer slik at dere kan knytte sterke bånd innad i gruppen deres.

TeamShirts' løfte

Hva skjer videre?

Se våre vanlige spørsmål (FAQ) for å finne svar på spørsmålene dine. Finner du ikke det du er på utkikk etter? Kundeservice forplikter seg til å bistå deg ved eventuelle problemer, ikke nøl med å kontakte oss.