Om oss

Også vi i TeamShirts er en sammensveiset gjeng. Vi vet hvilke problemer
alle team har å kjempe med, og det er nettopp derfor vi har blitt så gode på det vi driver med.

Dette gjør vi

TeamShirts gjør det mulig for alle slags grupper å designe sine egne klær raskt og ukomplisert, og dermed vise fellesskapsfølelse og gi uttrykk for felles erfaringer.

Siden våren 2014 har vi vært en selvstendig gren av Spreadshirt-gruppen og presentert et tilbud på Internett som skal gjøre det mulig for alle å lage originale, enhetlige klær for teamet – enten det er snakk om idrett, næringsliv eller private anledninger.

Nettstedet gikk online i oktober 2014, og siden har vi jobbet kontinuerlig med å gjøre designprosessen for teamklærne problemfri og mer intuitiv. I fremtiden håper vi å kunne overbevise deg om fordelene våre ved hjelp av tekniske overraskelser, nyttige funksjoner og pålitelig service. Noen ess har vi i alle fall i ermet. Hos oss står lagånden i høysetet: Vi drar nytte av ekspertisen og kunnskapen i kjernemerket Spreadshirt og av produksjonsstrukturene de har grunnlagt. I fellesskap forsøker vi å forbedre det aktuelle tilbudet enda mer for små og store grupper. Vi setter stor pris på din tilbakemelding.

Dine fordeler

12 års erfaring som trykkeri

3 millioner trykkede T-skjorter i året

Personlig rådgivning og kvalitetskontroll

Her er vi