Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Fotballdrakter for barn

Sammen om å skape lagånd

Fotballdrakter for barn

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Drakter for bedre samhold

Slik designer du fotballdrakter og trøyer for barn

Fotballdrakt med navn

Design fotballdraktene deres i fem enkle trinn: 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette fotballklærne for laget ditt og velg farge.

  • Last opp deres klubblogo eller bruk et design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer.

  • Du er ferdig! Den passende trykkmetoden blir stilt inn automatisk.

Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Design drakter for ditt fotballag

Er dere på utkikk etter nye lagdrakter til fotballaget? Her hos TeamShirts har vi mange ulike fotballdrakter for barn, som kan designes til deres egne preferanser. En enhetlig sportslig opptreden vil gjøre barnelaget til en sammensveiset gjeng, og skape både samhold og glede. Derfor er drakter som ser bra ut helt avgjørende!Uansett om dere trenger nye fotballdrakter til trening, turnering eller Norway Cup, så får dere drakter og tilbehør med trykk som passer akkurat deres behov. Og det beste av alt - med vår smarte avstemmingsfunksjon blir det ekstra lett å finne drakter som passer hele laget! Hver enkelt spiller eller foresatt kan også legge inn spillernavn og nummer på fotballdrakten eller fotballtrøya. Lett for deg som organisator, og flott for alle lagmedlemmene!Test det selv, da vel!Dere kan prøve designfunksjonen ut gratis og uforpliktende, og la kreativiteten få fritt utløp i deres eget tempo.Vi hjelper dere med hvert eneste trinn i designprosessen, og gir dere muligheten til å prøve ut testplagg på forhånd for å sjekke at størrelsene passer.Finn glede i de supre rabattene hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer teamet 10 % – totalt kan dere oppnå hele 50 % rabatt for laget.Det er lekende lett å designe, og hvis det skulle oppstå vanskeligheter, hjelper vi dere gjerne videre på telefon eller e-post.Hvis dere har problemer med den grafiske realiseringen av en logo eller et motiv, kan vår profesjonelle grafiske avdeling hjelpe dere med å designe fotballdraktene – og det helt gratis.Dessuten blir dere garantert tilfreds med vår fornøydgaranti og returrett. TeamShirts tar seg av detaljene, slik at dere alle får mer tid på banen! Så hva venter dere på?  

Matchende tilbehør til klubben

Når fotballdraktene er designet gjenstår bare å finne det rette tilbehøret. Gjør treningsøkten komplett med treningsbag med fotballklubbens logo på. Da kan dere også frakte de nye fotballdraktene i stil! Selv en dedikert ung fotballspiller vil trenge en drikkepause i ny og ne. Da kommer drikkeflaskene våre med personlig trykk svært godt med! Sett på klubbens logo og et motiverende sitat, og sørg for at spillerne er både hydrerte og klare for kamp! For den ultimate samholdsfølelsen kan det riktignok være lurt å bestille hettegensere til lagspillerne, slik at dere er et team både på og utenfor banen! Trener dere ute i kulden kan våre treningsbukser være et godt supplement til fotballshortsene. Hos TeamShirts er det nemlig kun fantasien som setter grenser! 

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Flott opplevelse vi kommer til å gjenta ofte

Rask og god support. Flinke til å hjelpe med design og er det noe ringer en Norsk-talende representant tilbake. Liker trykken hvor designet blir smeltet inn i stoffet og ikke ligger utenpå som mange andre.

Roger Andersen - GodsetUnionen

Bra kvalitet å rask levering

Bra kvalitet å rask levering! 5 gangen jeg bestiller stort parti med masse trykk. Enda ikke fått feil

Fredrik Blain

Godt trykk og farger stemmer

Har kjøpt to forskjellige typer t-skjorter til idrettslaget. Jako nå og Kempa for ett år siden. Veldig bra kvalitet på begge. Trykket blir som ønsket selv om jeg har satt sammen mange forskjellige småtrykk til ett større. Det blir litt plastikkaktig når det er et stort sammenhengende motiv, men trykket sitter godt på. Fargeinntrykket jeg fikk på skjermen i "designeren" er likt med det jeg mottok i posten. Veldig fornøyd.

Kjartan H.

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Lefter Potsi

Ganske greit med rask levering.

Ganske greit med rask levering. T-skjortene var greie men kvaliteten på trykket var dårlig og begynner å gå bort etter én vask.

Sara Zumbo

Bra

4/5 basert på 656 rangeringer