Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Fotballdrakter for barn

Sammen om å skape lagånd

Fotballdrakter for barn

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Drakter for bedre samhold

Slik designer du fotballdrakter og trøyer for barn

Fotballdrakt med navn

Design fotballdraktene deres i fem enkle trinn: 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette fotballklærne for laget ditt og velg farge.

  • Last opp deres klubblogo eller bruk et design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer.

  • Du er ferdig! Den passende trykkmetoden blir stilt inn automatisk.

Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Design drakter for ditt fotballag

Er dere på utkikk etter nye lagdrakter til fotballaget? Her hos TeamShirts har vi mange ulike fotballdrakter for barn, som kan designes til deres egne preferanser. En enhetlig sportslig opptreden vil gjøre barnelaget til en sammensveiset gjeng, og skape både samhold og glede. Derfor er drakter som ser bra ut helt avgjørende!Uansett om dere trenger nye fotballdrakter til trening, turnering eller Norway Cup, så får dere drakter og tilbehør med trykk som passer akkurat deres behov. Og det beste av alt - med vår smarte avstemmingsfunksjon blir det ekstra lett å finne drakter som passer hele laget! Hver enkelt spiller eller foresatt kan også legge inn spillernavn og nummer på fotballdrakten eller fotballtrøya. Lett for deg som organisator, og flott for alle lagmedlemmene!Test det selv, da vel!Dere kan prøve designfunksjonen ut gratis og uforpliktende, og la kreativiteten få fritt utløp i deres eget tempo.Vi hjelper dere med hvert eneste trinn i designprosessen, og gir dere muligheten til å prøve ut testplagg på forhånd for å sjekke at størrelsene passer.Finn glede i de supre rabattene hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer teamet 10 % – totalt kan dere oppnå hele 50 % rabatt for laget.Det er lekende lett å designe, og hvis det skulle oppstå vanskeligheter, hjelper vi dere gjerne videre på telefon eller e-post.Hvis dere har problemer med den grafiske realiseringen av en logo eller et motiv, kan vår profesjonelle grafiske avdeling hjelpe dere med å designe fotballdraktene – og det helt gratis.Dessuten blir dere garantert tilfreds med vår fornøydgaranti og returrett. TeamShirts tar seg av detaljene, slik at dere alle får mer tid på banen! Så hva venter dere på?  

Matchende tilbehør til klubben

Når fotballdraktene er designet gjenstår bare å finne det rette tilbehøret. Gjør treningsøkten komplett med treningsbag med fotballklubbens logo på. Da kan dere også frakte de nye fotballdraktene i stil! Selv en dedikert ung fotballspiller vil trenge en drikkepause i ny og ne. Da kommer drikkeflaskene våre med personlig trykk svært godt med! Sett på klubbens logo og et motiverende sitat, og sørg for at spillerne er både hydrerte og klare for kamp! For den ultimate samholdsfølelsen kan det riktignok være lurt å bestille hettegensere til lagspillerne, slik at dere er et team både på og utenfor banen! Trener dere ute i kulden kan våre treningsbukser være et godt supplement til fotballshortsene. Hos TeamShirts er det nemlig kun fantasien som setter grenser! 

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Enkelt å designe selv på nettsiden

Enkelt å designe selv på nettsiden. Produktene ble levert til rett tid.

Monica Strøm

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Maia Urdal-Hofstad

God kundeservice

God kvalitet på produktene, men den femte stjerna får de på grunn av ekstremt god kundeservice! Det var en feilproduksjon på et par av T-skjortene jeg bestilte, og de ettersendte nye t-skjorter uten å blunke. Anbefaler!

Eva Victoria Verpe

Jeg bestilte størrelse L, men er for liten

Jeg bestilte størrelse L fordi L størrelse passer meg alltid. Bortsett fra denne T-skjorten. Den er for liten slik at jeg ikke kan bruke den dessverre. Kvaliteten på stoffet forøvrig er middels, som er hreit nok.

Trond Gran Andreassen

Fornøyd

Bra kvalitet på produkt og trykk. Også rask levering.

Espen Kalvå

Bra

4/5 basert på 764 rangeringer