Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Klær til utdrikningslag og den store festen

Sammen om livets store øyeblikk

Klær til utdrikningslag og den store festen

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Feir kjærligheten - og den siste stunden som ugift

Slik designer dere klær og tilbehør til utdrikningslaget

Bachelor party

Slik designer dere klær til den siste festen før bryllupet:

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette klærne og tilbehøret, og velg farge.

  • Last opp deres egen logo eller design, eller bruk et kult motiv fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan dere tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer om dere ønsker.

  • Dere er ferdig! Den beste trykkmetoden for produktene deres blir lagt til automatisk.

Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Ta farvel med singellivet i stil

Gifter din bestevenninne eller bestekompis seg snart, og ønsker du å la han eller henne ta farvel med friheten på en uforglemmelig måte?Føler du på presset som forlover, og ønsker å skape en dag som virkelig gjør inntrykk?Ingen vennegjeng med respekt for seg selv dropper matchende T-skjorter til utdrikningslaget! Men fortvil ikke, hos TeamShirts har vi gjort det lett som bare det å feire med stil, og det til en overkommelig pris. I motivgalleriet vårt finner du en rekke stilige designs som dere kan bruke til å gjøre deres bachelor- eller bachelorette party minneverdig. Dere kan også laste opp deres eget motiv, legge til navn på hver eneste festdeltaker, eller navnet på den kommende bruden og brudgommen. Valgmulighetene er mange! Hva med T-skjorter som viser at dere en på lag med bruden mens hun drikkes ut på hennes hen party, kule hoodies som viser at det er "Game Over" for brudgommen, eller personaliserte goodiebags som både sjarmerer og overrasker deltagerne når festen settes igang? Et godt tips til utdrikningslag er nemlig at dere skal føle dere som en samlet gjeng, og da hører matchende utdrikningslag T-skjorter med! Skap TeamSpirit og ekstra gode minner med utdrikningslag klær som virkelig trigger lagånden. Å drikkes ut føles best når man står sammen som et team! Uansett hvilke produkter du og ditt utdrikningslag velger blir dere garantert tilfreds med utdrikningslag T-skjorter og kostymer fra TeamShirts. Hos oss får dere nemlig fornøydgaranti, opptil hele 50% rabatt for store ordre, og fri frakt!Og du - jo mer dere bestiller, jo billigere blir det, så hva med å bestille Team Bride og Team Groom T-skjorter som dere kan bruke når bryllupsdagen endelig kommer? Sminkelegging, frisørbesøk og en deilig nygift-brunch dagen etter blir ikke det samme uten! Spar penger på antrekkene med oss, og bruk heller mer på opplevelsene dere vil ha for å skape en uforglemmelig dag - samtidig som dere legger alt til rette for at dere blir en samstemt gjeng både i utdrikningslaget og i bryllupet. Så hva venter dere på? 

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Rask levering og god kvalitet

Rask levering. God kvalitet på trykk og T-skjorte. Raskt svar på kundeservice, ifm med at en størrelse ikke var tilgjengelig.

Martine øren Gomnes

Jeg liker servicen.

Jeg liker servicen. Men er svært skuffet over trykket denne gangen. Trykket er svakt, og ser ut som om t-shirten har vært vasket 500 ganger på 60 grader... Slik har jeg aldri før opplevd det her...

Krueger AS

FANTASTISK kundeservice!

FANTASTISK kundeservice! Produktene er flotte og virker av høy kvalitet. To ganger har jeg klart å gjøre en feil i bestillingen min men de har svart på mailene mine med det samme og funnet gode løsninger for meg. Gode kvantumsrabatter har de også! Jeg er strålende fornøyd ❤️

Katrine

Rask levering

Rask levering. Produktet virker å ha god kvalitet.

Ande Somby

Veldig bra

Floyd er fantastisk på service og til god hjelp. Trykket på trøyen var helt topp. Anbefales

Anders L, Norway

Bra

4/5 basert på 772 rangeringer