Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Motorsykkel klær til din MC klubb

Sammen gir vi gass

Motorsykkel klær til din MC klubb

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

MC bekledning for en ekte biker

Biker T-skjorte

Slik designer dere de råeste klærne til MC klubben

Slik designer dere motorsykkel klær:

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette bikerklærne for MC-klubben og velg farge.

  • Last opp deres egen logo eller design, eller bruk et kult motiv fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan dere tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer om dere ønsker.

  • Dere er ferdig! Den beste trykkmetoden for produktene deres blir lagt til automatisk.

 

Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Føl dere som en gruppe med personaliserte MC klær

Er din MC klubb på utkikk etter MC bekledning med det lille ekstra? Hos TeamShirts kan dere lage personaliserte motorsykkel klær som gir akkurat det uttrykket dere ønsker. Last opp deres egen MC klubb logo, et kult motiv eller bruk et av våre tøffe designs. Å uttrykke seg selv gjennom klær har aldri vært enklere! Når dere inntar veiene er det viktig å føle på samholdet dere har sammen som gruppe. Som MC klubb er det viktig å dyrke lagånden, og med matchende motorsykkel klær blir det ekstra lettvint. Kanskje vil dere ha matchende MC klubb gensere med navnet på alle medlemmene, hodeskaller eller deres klubblogo? En MC genser passer på de fleste dagene av året, mens en kul tank top eller MC T-skjorte viser stil selv på varmere dager. Uansett årstid finner dere garantert stilige MC klær hos oss!  Hos oss finner dere CM bekledning for enhver. Vi har MC klær til damer, menn og til og med de minste. Sjekker dere ut våre tilbehørsprodukter kan dere bestille krus som viser at livet er best på motorsykkelen, eller sjarmerende bamser med MC klubb logoen til de minste. Eller hva med en paraply til en solskinnsdag dag som plutselig blir fuktig?Når dere har funnet plaggene som passer deres MC klubb er det viktig å ha TeamShirts generøse mengderabatt i mente.Hos oss får dere nemlig opptil 50% rabatt, og velger dere standard frakt får dere den til og med den gratis. På toppen av det hele vil vi at dere skal være helt tilfreds med deres ordre. Derfor gir vi dere fornøydgaranti på toppen.Slik kan dere bruke mindre tid foran PC-skjermen, og mer på veien - hvor dere hører hjemme! 

Tilbehør til bikeren

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Flott opplevelse vi kommer til å gjenta ofte

Rask og god support. Flinke til å hjelpe med design og er det noe ringer en Norsk-talende representant tilbake. Liker trykken hvor designet blir smeltet inn i stoffet og ikke ligger utenpå som mange andre.

Roger Andersen - GodsetUnionen

Bra kvalitet å rask levering

Bra kvalitet å rask levering! 5 gangen jeg bestiller stort parti med masse trykk. Enda ikke fått feil

Fredrik Blain

Godt trykk og farger stemmer

Har kjøpt to forskjellige typer t-skjorter til idrettslaget. Jako nå og Kempa for ett år siden. Veldig bra kvalitet på begge. Trykket blir som ønsket selv om jeg har satt sammen mange forskjellige småtrykk til ett større. Det blir litt plastikkaktig når det er et stort sammenhengende motiv, men trykket sitter godt på. Fargeinntrykket jeg fikk på skjermen i "designeren" er likt med det jeg mottok i posten. Veldig fornøyd.

Kjartan H.

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Lefter Potsi

Ganske greit med rask levering.

Ganske greit med rask levering. T-skjortene var greie men kvaliteten på trykket var dårlig og begynner å gå bort etter én vask.

Sara Zumbo

Bra

4/5 basert på 656 rangeringer