Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Ditt personlige trykkeri for gensere til skolen, russetiden og rosarussen

Lag din egen genser med unikt trykk for klassen, russegruppen eller rosarussen.                                      

Skolegenser med trykk

Skolegenser til klassen 

  • Velg blant våre mange produkter, farger og størrelser. TeamShirts har noe for alle!
  • Design en skolegenser som er helt unik. Bruk deres eget design, eller benytt et av våre kule motiver. Våre grafiske designere kan også hjelpe dere med å lage noe ingen andre har. 
  • Fri frakt og fornøydgaranti med TeamShirts!

 

Les mer
Russefeiring

Russegenser med russelogo

Russegenser til den store festen 

  • Stort utvalg av hettegensere, sweatshirts, langermede T-skjorter, zip hoodies, jakker, topper og T-skjorter. Vi har russeklær for enhver russ! 
  • Design din egen russelogo med hjelp av våre designere, eller trykk et kult russemotto. Gratis designhjelp for russegruppen! 
  • Enkel designfunksjon som gir dere frihet til å sette deres eget preg på russeklærne, slik at dere blir det kuleste russekullet! 

 

Les mer
Rosaruss Hoodies

Rosaruss klær

Genser til en uforglemmelig tid som rosaruss 

  • Opptil 50% rabatt for grupper! Spar penger som barnehage. 
  • Bruk deres eget design, eller benytt våre motiver for din gruppe med rosaruss. 
  • Garantert tilfreds med TeamShirts egen fornøydgaranti!  

 

Les mer

Gensere for elever i alle aldre

Uansett om du trenger russeklær til russetiden, vil skape samhold i klassen med en felles skolegenser, eller du jobber i en barnehage og vil skape en uforglemmelig tid for rosarussen, så finner du genserne dere trenger her hos TeamShirts. Hos oss kan du laste opp ditt eget design, få hjelp til å lage ditt eget motiv med hjelp fra våre grafiske designere, eller bruke et av våre stilige motiver. Kun fantasien setter grenser! Blant produktene våre finner du flotte hettegensere, kortermede og langermede T-skjorter, hettejakker, topper og mye annet, med flott kvalitet. Uansett om du er på utkikk etter russegenser, skolegenser eller klær til rosarussen, så finner du garantert noe til ditt team! Og du, ikke glem at dere får fri standard frakt hos TeamShirts, samt fornøydgaranti! På toppen av det hele gir vi dere opptil 50% rabatt, avhengig av hvor mange produkter dere bestiller. Så, hva venter dere på?

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Flott opplevelse vi kommer til å gjenta ofte

Rask og god support. Flinke til å hjelpe med design og er det noe ringer en Norsk-talende representant tilbake. Liker trykken hvor designet blir smeltet inn i stoffet og ikke ligger utenpå som mange andre.

Roger Andersen - GodsetUnionen

Bra kvalitet å rask levering

Bra kvalitet å rask levering! 5 gangen jeg bestiller stort parti med masse trykk. Enda ikke fått feil

Fredrik Blain

Godt trykk og farger stemmer

Har kjøpt to forskjellige typer t-skjorter til idrettslaget. Jako nå og Kempa for ett år siden. Veldig bra kvalitet på begge. Trykket blir som ønsket selv om jeg har satt sammen mange forskjellige småtrykk til ett større. Det blir litt plastikkaktig når det er et stort sammenhengende motiv, men trykket sitter godt på. Fargeinntrykket jeg fikk på skjermen i "designeren" er likt med det jeg mottok i posten. Veldig fornøyd.

Kjartan H.

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Lefter Potsi

Ganske greit med rask levering.

Ganske greit med rask levering. T-skjortene var greie men kvaliteten på trykket var dårlig og begynner å gå bort etter én vask.

Sara Zumbo

Bra

4/5 basert på 656 rangeringer