Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Treningsklær til dans

Følg rytmen sammen

Treningsklær til dans

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Klærne som hjelper dere finne rytmen

Slik designer du danseklærne

Design og trykk danseklær

Design danseklærne deres i fem enkle trinn: 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette produktene for din gruppe og velg farge.

  • Last opp danseskolens egen logo, sponsorlogoer eller bruk et design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst og navn.

  • Du er ferdig! Den beste trykkmetoden for dine produkter blir lagt til automatisk.

Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Design de kuleste danseklærne hos TeamShirts

Dans er poesi med armer og bein! Når du danser benytter du deg både av fleksibilitet, styrke, koordinasjon og utholdenhet, og da er det viktig med passende treningsklær som gir dere rom til å bevege dere i. Her hos TeamShirts har vi gjort det enkelt å skape spennende og unike danseklær med ditt personlige preg, som passer både til treningen på dansekurset så vel som til show og opptredener. Dere kan legge til deres egne stilige design, få hjelp av våre grafikere med å lage noe unikt for dere, eller bruke et av motivene fra vårt rikholdige galleri. Om dansekurset eller danseskolen har sin egen logo, kan dere gjerne legge til den, eller eventuelle sponsorlogoer. På toppen av det hele har vi gjort det lett å legge til navn og annen tekst, slik at dere får akkurat det designet dere ønsker dere! Vi har pustende klær for enhver dansesport, så uansett om du trenger en hoodie på vei hjem etter å ha trent ballet, eller kule danseklær til å fremføre hip hop dans eller breakdance med, så har vi noe for deg. Dessuten har vi komfortable plagg som lar deg trene tango, vals, salsa, swing eller til og med burlesque i stil, så det er bare å boltre seg i vei meddesignfunksjonen vår, uansett hvilken dansesjanger du tilhører! Uansett om du er på utkikk etter en hettergenser eller zip hoodie, vil designe din egen t-skjorte eller treningstights, eller du kanskje trenger en ny treningsbag til øvelsene, så kan du være sikker på at TeamShirts har produktene du leter etter!Her hos TeamShirts lønner det seg å gå sammen som en gruppe når dere vil bestille klær. For store ordre gir vi opptil hele 50% rabatt, slik at det skal være lønnsomt å fornye seg fra topp til tå, og for at både store og små danseskoler skal kunne ta seg råd til å lage spennende klær til kursdeltakerne sine. Og ta det helt med ro - om dere er en mindre gjeng så får dere naturligvis også rabatter - for fra og med bestillinger på over seks produkter begynner avslagene å samle seg opp! Prøv det, du også, og få team-rabatter fra TeamShirts!

 

 

Designprosessen fra a til å

Det finnes snarveier til lykke, og dans er definitivt en av dem! Her hos TeamShirts har vi troen på å kombinere din favorittaktivitet med motiverende design som får gruppen til å føle samholdVi har gjort det enkelt for dere å kunne designe de kuleste plaggene, stemme frem de råeste designene med vår egen avstemmingsfunksjon, samt for hver og enkelt danser å legge inn sin egen størrelse og navn. Skulle noe likevel være uklart sitter våre medarbeidere på kundeservice klar til å hjelpe dere med ethvert spørsmål eller problem som måtte oppstå. I tillegg sitter våre dyktige grafikere parat til å optimalisere designet på treningsklærne dere vil trykke. Slik kan dere bruke mindre tid foran skjermen, og mer tid på å gjøre det dere elsker - nemlig å danse! 

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Veldig god service

Veldig god service! Rask levering.

Vinh

God kvalitet på klærne til en bra pris👍🏽

God kvalitet på klærne til en bra pris👍🏽

Mohamed Elkadi

Du finner ikke en mer presis firme!

Du får hva du betaler for. Skjapp og solid, Anbefales på det sterkeste :)!!

Nur Ahmed

Akkurat og presis

Akkurat og presis

Nur Ahmed

Kjapp levering

Kjapp levering. Så langt virker der til å være god kvalitet

KRISTIN ANDREASSEN

Bra

4/5 basert på 707 rangeringer