Har du spørsmål?

+47 80 02 48 02

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Lag din egen genser

Sammen er vi sterke

Lag din egen genser

Attraktive Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Velg gensere og hettegensere for teamet ditt

Slik lager du genser med eget trykk

Crew genser

Design din egen genser med trykk

Design genser med trykk i fem enkle steg:

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn den rette genseren for deg og ditt team, og velg farge.

  • Last opp gruppas logo eller design, eller bruk et stilig motiv fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst og navn om du ønsker.

  • Du er ferdig! Den beste trykkmetoden for produktene dine blir lagt til automatisk.

 

Design nå

Finn et passende motiv

Hettegensere for enhver anledning – spar opptil 60 % med teamet ditt

Er du en teamplayer og vil gi uttrykk for felles teamspirit i form av klær?Da er en genser, hoodie, sweatshirt eller collegegenser med trykk akkurat det du trenger!Enten du spiller på et idrettslag, skal skaffe utstyr til foreningen, eller du og vennene dine rett og slett er et team sammen, viser trykkede gensere, sweatshirts og hettegensere tilhørighet, og lar dere svette, le og feste i fellesskap.I vår butikk kan du som teamorganisator designe og bestille hettegensere, gensere eller hettejakker helt uten forkunnskaper og risiko, takket være vår fornøydgaranti.La deg overbevise om vårt tilbud, og få også trykket fleecejakke og hettejakke helt etter dine egne, personlige ønsker. Spar opptil 60% rabatt med TeamShirts. Jo mer dere bestiller, jo mer sparer dere! Gå sammen som en gruppe, bruk vår smarte avstemmingsfunksjon, og velg det eller de designene som passer dere best. Vi har gensere for enhver gruppe og ethvert lag!Skulle du stå fast, sitter våre kundeservicemedarbeidere klar for å hjelpe degI tillegg har vi dyktige grafiske designere som kan hjelpe til med å optimalisere logo, eller lage en ny logo for dere. Prøv det selv, da vel, og se hvorfor vi sier at TeamsShirts skaper TeamSpirit! 

Hva gjør vi?

Takket være vår lange erfaring har vi i TeamShirts flere suverene trykkmetoder til disposisjon.For trykking av gensere eller hettegensere kan vi for eksempel tilby flexitrykk, som gir svært varige resultater, også over lengre tid og etter mange runder i vaskemaskinen. Også andre trykkemetoder som flokktrykk og digitalt direktetrykk er mulig hos oss.Hvis du vil bruke JPEG-filer eller fotografier som design på hettegenserne eller genserne, er transfertrykking best egnet. Det samme gjelder for komplisert grafikk, som blir best med digitaltrykk.Alle trykkemetoder fra TeamShirts sørger for varig fargekvalitet på hettegenserne eller genserne, og gjør det mulig å bruke mange forskjellige logovarianter. Disse passer ikke bare på hettegensere og jakker, men også på våre T-skjorter, bukser, treningstights, fleecejakker, zip hoodies, forklær, poloskjorter, drakter, økologiske klær eller hva enn du nå trenger for anledningen.Klassiske gensere, langermede T-skjorter, hettegensere, sweatshirts, hettejakker, collegegensere, økologiske gensere, funksjons-T-skjorter eller kvinnegensere med båthals. Vi har nesten alt din genserfantasi kan forestille seg! Er du glad i naturen og nøye på materialblandingen i genseren? Hvis du legger vekt på økologisk bærekraftighet når du trykker genser eller sweatshirt, kan du gi et lite bidrag med våre økologiske klær.Er du av den sportslige typen? Pustende T-skjorter, gensere med rund hals, treningsjakker, gensere, joggebukser eller funksjons-T-skjorter for menn og kvinner kan trykkes svært rimelig takket være TeamShirts' grupperabatt.I tillegg til diverse T-skjorter og gensere har vi også annet sportstøy, drikkeflasker, vesker, T-skjorter for barn, forklær, baseballcapser, luer, barnetøy og mye mer.Ta en titt på våre varierte produkter, du og, da vel! 

rask levering

rask levering, bra print og gode gensere

lne holmvik

4av10. Ok genser dårlig trykk. Lang leveringstid

Okei genser. Tok litt over 1 mnd fra jeg bestillte til den kom. Trykk er litt dårlig kvalitet. 4av10 på en skala. Gruer meg til å vaske denne:( ikke vørd nesten 500. Så halver prisen så er det okei

Robin dahlstrø

Utrolig fornøyd

Utrolig fornøyd, tøyet virket av svært høy kvalitet, spesielt med tanke på prisen, jeg gir dem 10/10, utrolig god. Skulle jeg ha kommentert på noe så var det at størrelsene var litt varierende, jeg var usikker angående størrelsen min så bestilte både medium og small, men medium var ganske stor mens small passet med akkurat, kanskje litt liten, så ville vert greit med en størrelsesguide på sidene deres, annet en dette er alt 100% fornøyd.

Luca Pedersen

God kommunikasjon, rask levering. Fornuftige priser

God kommunikasjon. Tok kontakt da jeg trengte å ta en avgjørelse i designspørsmål, og de løste det raskt da jeg ga tilbakemelding. Varene kom før den opplyste leveringsdatoen, og jeg synes kvaliteten på t-skjortene var gode. Prisene er svært konkurransedyktige. Eneste minus var at de gjerne kunne opplyst om at trykkemaskinene deres er programmert til å ignorere hvit-på-hvit bakgrunn (som forsåvidt er logisk) for på det online designprogrammet kunne det se ut til at et bilde med hvit bakgrunn etterlater seg en hvit, trykket flate. Det var selvsagt bra at maskinen deres var i stand til å løse dette, men det kan godt opplyses om i designprogrammet, så vet man hva man har å forholde seg til. En funksjon i programmet som kunne angi transparent bakgrunn, hadde vært prikken over i-en for min del. Når alt kommer til alt er jeg strålende fornøyd. De leverte raskt, effektivt, med god kommunikasjon og til rimelige priser. Jeg kommer nok til å bestille fra dem igjen.

Anders Riple

Raskt levert

Raskt levert

Per Bruun

Bra

4/5 basert på 415 rangeringer

Trenger du støtte?

Vår kundeservice står klar for deg på telefon 080024802.Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt?Vi hjelper deg gjerne med å designe.Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag!Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.