Bestill til jul?

Finn ut mer

Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Tekstiltrykk for grupper

Trykk klær til ditt team

Tekstiltrykk for grupper

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Trykk klær til ditt team

Hos TeamShirts kan du trykke klær til barn og voksne. Vi har T-skjorter, hettegensere, langermede T-skjorter, zip hoodies, luer og mye annet! Vis at dere er et team med machende plagg av ypperste kvalitet.Med spennende og unisont trykk skaper dere ekte lagånd!                                     

Lag din egen genser

  • Trykk gensere med egen logo eller motiv, eller bruk et av våre spennende design i motivgalleriet.
  • Spar opptil 60% i mengderabatt til din gruppe. Bestill som vennegjeng, familie, lag eller gruppe. Vi tar lagånden på alvor! 
  • Enkel designfunksjon som gir dere frihet til å sette deres eget preg på klærne.
Les mer

Lag din egen t-skjorte

  • Lag T-skjorter som får ditt team til å skille seg ut i mengden. Hos oss kan dere trykke stilige motiver både på fronten, bakside og armer! 
  • Vi sender din T-skjorte med trykk gratis med vår fri standard frakt. 
  • Skap ekte samhold med intern humor, artige gruppenavn eller felles sitater. Kanskje har dere også en egen logo dere vil trykke?
Les mer

Trykk klær til barn 

  • Garantert fornøyd med med trykk på barneklær fra TeamShirts! 
  • Velg mellom massevis av sjarmerende motiver, eller last opp ditt eget. 
  • Ingen føler seg utenfor om dere bestiller barneklær til hele gruppen. Hos oss får dere opptil 50% i mengderabatt!
Les mer

Unike klær til din gruppe

Er du på utkikk etter klær som ingen andre har? Vil du skape samstemthet i gruppen du er medlem i? Eller kanskje har du en designer i magen, og vil dele talentet ditt med andre? Uansett årsak finner du garantert noe spennende hos TeamShirts! Vi tilbyr en rekke produkter i ulike farger, størrelser og fasonger. Uansett om du leter etter noe sportslig, tradisjonelt eller moderne så har vi garantert noe for deg og ditt team! Dessuten gir vi deg frihet til å trykke akkurat det du ønsker deg, da de fleste av våre produkter kan trykkes både på forsiden, baksiden og armene. I tillegg har vi ingen maksgrense på antall farger vi kan trykke!Del artige nyheter med våre T-skjorter med trykk til vennegjengen og familien, lag spenstige julegensere til familiebildet, eller skjønne babyklær til de minste i barselsgruppa.Hos TeamShirts er muligheten mange! Og du, ikke glem at du og teamet får gratis levering når dere bestiller hos TeamShirts! På toppen av kransekaka gir vi dere full fornøydgaranti gjennom våre trivelige kundeservicemedarbeidere. Bestiller dere mange produkter kan dere oppnå opptil hele 60% rabatt.Det er det vi kaller en god deal, det!Så, hva venter dere på?

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Kjemperask levering

Kjemperask levering, og gode produkter, anbefales🤘

Runar B.

Det var kommunikasjon mellom kjøper og…

Det var kommunikasjon mellom kjøper og selger, veldig hyggelige, leverte produktet tidlig og det er bra type stoff. Skulle ønske nummeret bak var litt større men for denne gangen det går bra, er et bra sted å kjøpe drakt så takknemlig for den gode servicen

Santiago Per Thomas Christense

Enkelt å lage tekst og bilder

Det var veldig enkelt å lage tekst, og å lime inn bilder som jeg ville ha på hettegenserne. Veldig bra fram til nå:) Vi får se om at den kommer posten først:) Ellers ganske bra nettside. Noe man kan bruke pengene på👍👍

Lars Gunnar Sætermo

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd med produktene, ble akkurat slik jeg ønsket, og kom raskt frem!

Ida Lorentzen

Kom ikke med alt jeg bestilte

Kom ikke med alt jeg bestilte, t shortsen manglet print osv

Daniel Aarum

Bra

4/5 basert på 628 rangeringer