Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Tekstiltrykk for grupper

Trykk klær til ditt team

Tekstiltrykk for grupper

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Trykk klær til ditt team

Hos TeamShirts kan du trykke klær til barn og voksne. Vi har T-skjorter, hettegensere, langermede T-skjorter, zip hoodies, luer og mye annet! Vis at dere er et team med machende plagg av ypperste kvalitet.Med spennende og unisont trykk skaper dere ekte lagånd!                                     

Lag din egen genser

  • Trykk gensere med egen logo eller motiv, eller bruk et av våre spennende design i motivgalleriet.
  • Spar opptil 60% i mengderabatt til din gruppe. Bestill som vennegjeng, familie, lag eller gruppe. Vi tar lagånden på alvor! 
  • Enkel designfunksjon som gir dere frihet til å sette deres eget preg på klærne.
Les mer

Lag din egen t-skjorte

  • Lag T-skjorter som får ditt team til å skille seg ut i mengden. Hos oss kan dere trykke stilige motiver både på fronten, bakside og armer! 
  • Vi sender din T-skjorte med trykk gratis med vår fri standard frakt. 
  • Skap ekte samhold med intern humor, artige gruppenavn eller felles sitater. Kanskje har dere også en egen logo dere vil trykke?
Les mer

Trykk klær til barn 

  • Garantert fornøyd med med trykk på barneklær fra TeamShirts! 
  • Velg mellom massevis av sjarmerende motiver, eller last opp ditt eget. 
  • Ingen føler seg utenfor om dere bestiller barneklær til hele gruppen. Hos oss får dere opptil 50% i mengderabatt!
Les mer

Unike klær til din gruppe

Er du på utkikk etter klær som ingen andre har? Vil du skape samstemthet i gruppen du er medlem i? Eller kanskje har du en designer i magen, og vil dele talentet ditt med andre? Uansett årsak finner du garantert noe spennende hos TeamShirts! Vi tilbyr en rekke produkter i ulike farger, størrelser og fasonger. Uansett om du leter etter noe sportslig, tradisjonelt eller moderne så har vi garantert noe for deg og ditt team! Dessuten gir vi deg frihet til å trykke akkurat det du ønsker deg, da de fleste av våre produkter kan trykkes både på forsiden, baksiden og armene. I tillegg har vi ingen maksgrense på antall farger vi kan trykke!Del artige nyheter med våre T-skjorter med trykk til vennegjengen og familien, lag spenstige julegensere til familiebildet, eller skjønne babyklær til de minste i barselsgruppa.Hos TeamShirts er muligheten mange! Og du, ikke glem at du og teamet får gratis levering når dere bestiller hos TeamShirts! På toppen av kransekaka gir vi dere full fornøydgaranti gjennom våre trivelige kundeservicemedarbeidere. Bestiller dere mange produkter kan dere oppnå opptil hele 60% rabatt.Det er det vi kaller en god deal, det!Så, hva venter dere på?

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Flott opplevelse vi kommer til å gjenta ofte

Rask og god support. Flinke til å hjelpe med design og er det noe ringer en Norsk-talende representant tilbake. Liker trykken hvor designet blir smeltet inn i stoffet og ikke ligger utenpå som mange andre.

Roger Andersen - GodsetUnionen

Bra kvalitet å rask levering

Bra kvalitet å rask levering! 5 gangen jeg bestiller stort parti med masse trykk. Enda ikke fått feil

Fredrik Blain

Godt trykk og farger stemmer

Har kjøpt to forskjellige typer t-skjorter til idrettslaget. Jako nå og Kempa for ett år siden. Veldig bra kvalitet på begge. Trykket blir som ønsket selv om jeg har satt sammen mange forskjellige småtrykk til ett større. Det blir litt plastikkaktig når det er et stort sammenhengende motiv, men trykket sitter godt på. Fargeinntrykket jeg fikk på skjermen i "designeren" er likt med det jeg mottok i posten. Veldig fornøyd.

Kjartan H.

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Kommer fort og er bra T-skjorte takk

Lefter Potsi

Ganske greit med rask levering.

Ganske greit med rask levering. T-skjortene var greie men kvaliteten på trykket var dårlig og begynner å gå bort etter én vask.

Sara Zumbo

Bra

4/5 basert på 656 rangeringer