Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

T-skjorter med trykk

T-skjorter for enhver anledning

T-skjorter med trykk

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Velg T-skjorte, legg til motiv, ferdig!

Team Member T-Shirt printing

Slik designer du T-skjorter

Design T-skjorte med trykk i fem enkle trinn:

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn den rette T-skjorten for deg og din gruppe, og velg farge.

  • Last opp din logo, eller bruk et stilig motiv fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst om du ønsker.

  • Du er ferdig! Den beste trykkmetoden for T-skjortene dine blir valgt av våre eksperter.

 

Design nå

TeamShirts tekstiltrykk

Vi kontrollerer alle bestillinger med henhold til designkvalitet, og bestemmer samtidig hvilken trykkmetode som er optimal for motivet. Dette kan altså ikke velges i designeren. Selvsagt kan vi imøtekomme dine ønsker såfremt det er teknisk mulig. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice når bestillingen er sendt inn for å snakke om dette: info@teamshirts.no eller +47 80 02 48 02. Vi tilbyr følgende trykkemetoder:

Digital utskrift
Her sprøytes trykkfargen rett på klesplagget, og gjøres holdbart med et fikseringsmiddel. Sammenliknet med digitaltransfer vil motivet være mykere og kjennes mer behagelig å ha på seg.
Fleksitrykk
Dette er en trykketeknikk hvor motivet kuttes ut av glatt fargefolie og deretter sveises på produktet. Trykkfargene lyser med lett glans og har høy kontrast. Tester har vist at formen og fargebriljansen på trykket ikke endres merkbart, selv etter over 100 gangers vask.
Broderi
Grafikk eller tekster broderes, det jobbes fortsatt med nål og tråd. Bruken av ekte tråd gjør designet ditt ekstra holdbart. Det tåler intensiv kokevasking.
Silketrykk
Silketrykk er en av de eldste trykkemetodene som finnes, og benyttes fortsatt i tradisjonelt håndverk. Trikset er at fargene i motivet påføres produktet med hver sin duk. Slik kan vi trykke opptil 5 farger. Avhengig av motivet oppretter vi altså inntil 5 duker før trykkingen – uansett om vi trykker én eller tusen artikler. Derfor lønner silketrykk seg spesielt ved høye stykktall. Likevel er det mulig å bestille silketrykk hos oss ved en mengde på minst 10 stk.

Unike T-skjorter med store rabatter

På utkikk etter en unik gave, enten til deg selv eller noen du er glad i?T-skjorter med personlig trykk er en fin gaveidé for familiemedlemmer, venner eller kjæresten, og passer til enhver anledning. Kanskje er du medlem av en kul vennegjeng, og vil ha like T-skjorter til dere alle som skaper samhold og glede? Leder du en bedrift eller en organisasjon, og trenger T-skjorter til dine ansatte, eller til promotering? Uansett hvilken grunn du har, finner du garantert den rette T-skjorten for ditt team hos TeamShirts! Last opp ditt eget bilde eller design, eller velg et kult motiv fra vårt rikholdige galleri. Valget er ditt! Har bedriften egen logo, eller trenger du en ny en? Lag din egen logo sammen med våre grafiske designere, og print den på T-skjorter og andre plagg. Vi garanterer at du ikke kommer til å angre! Med TeamShirts får du nemlig fornøydgaranti

Dersom dere i etterkant oppdager at T-skjortene er for store eller for små, kan dere returnere dem innen 30 dager. Hvis dere vil trykke flere T-skjorter med motivet deres, kan du hente frem det siste produktet igjen og sende inn en ny bestilling. Prisen er selvsagt også med rabatt, og det oppstår ingen tilleggskostnader.TeamShirts gir deg dessuten muligheten til å lage en blandet handlevogn, dvs. at du kan få trykket forskjellige tekstiler som f.eks. T-skjorter, gensere, sportstøy og langermede T-skjorter, med kraftige mengderabatter.Det beste av alt - hos TeamShirts kan du spare stort ved store bestillinger. Bestiller du mer enn seks produkter begynner allerede rabattene å strømme inn, og vi gir deg opptil 50% rabatt! Med oss får du i tillegg gratis frakt, og vi hjelper deg med ethvert problem som eventuelt måtte oppstå. Dermed er det ingen grunn til å utsette å lage din egen T-skjorte med trykk. Vi hjelper deg nemlig hele veien! Å lage egen T-skjorte er enklere enn man skulle tro. Prøv det selv, da vel, og slipp din indre designer løs! Og du, ikke glem å utforske alle produktene vi har. Uansett om du er ute etter en T-skjorte til fest eller hverdags, vil trykke fotball T-skjorte til laget, russe T-skjorte til russegruppen, arbeidsklær eller T-skjorter for utdrikkingslaget, så har vi garantert T-skjorten for deg. Hos oss får du nemlig vanlige T-skjorter, pustende T-skjorter, langermede T-skjorter, T-skjorter uten armer, og singleter. Er du miljøbevisst har vi også T-skjorter i økologisk bomull.  Så hva venter du på?

T-skjorter med trykk til ethvert team

Er dere ute etter T-skjorter til idrettslaget, utdrikkingslaget, jubileet, foreningen eller eksamensfesten? Eller kanskje leter dere etter arbeidsklær? Vi tilbyr et stort utvalg av T-skjorter i forskjellige materialer, i mange farger og størrelser (opptil 3XL), for både menn, kvinner og barn. I sortimentet vårt har vi også  funksjons-T-skjorter, langermede T-skjorter, poloskjorter, slim fit-T-skjorter, økologiske T-skjorter og pustende T-skjorter. I tillegg finner du andre produkter, som matchende gensere, jakker og bomullsvesker som dere kan designe med deres egne motiver eller designs fra butikken.Dere kan bestille like produkter med samme design, like produkter med ulike motiv, eller helt forskjellige plagg med ulikt design. Valget er deres, og dere får uansett lagrabattHos oss får dere muligheten til å slippe fantasien løs, og lage unike T-skjorter til hver og en av dere, samtidig som dere føler dere som en gjeng. Trenger du hjelp til å finne de riktige produktene for teamet ditt, kan du bruke vårt kontaktskjema.Her hjelper vi deg med å finne ut hvilke T-skjorter som passer til dere, og ønskemotivene deres. Du mottar et tilbud fra oss innen 48 timer. Dessuten kan du nå oss på telefon: 080024802Vi gleder oss til å bistå deg og ditt team! 

Kule designs for din T-skjorte

Det riktige motivet for trykking

Vårt grafiske team har designet en mengde stilige motiver du kan bruke, som ligger klare for deg i designfunksjonenVi har et stort utvalg av morsomme tekster, symboler, og massevis av spennende grafiske motiv, som kan trykkes på alle våre tekstiler. Nå er det bare opp til deg å velge et motiv for deg og teamet, og plassere det på T-skjortene deres!For at T-skjortene skal se ut akkurat som du vil, gir vi deg noen tips til designet:Vil du ha hele motivet trykket på T-skjortene? Da må du plassere motivet i det forhåndsdefinerte trykkområdetEt godt tips er å velge farger som er er tydelig å se i forhold til fargen på T-skjorta.For at dere skal kunne ha glede av T-skjortetrykket lenge, må du sette motivet på overflater uten sømmer og glidelåser.Er dere spesielt godt forberedt og har et eget motiv klart for trykking? Da kan dere laste opp motivet som vektor- eller pikselgrafikk med en minimum oppløsning på 300 dpi. Kanskje er dere et helt lag som vil designe hver eneste T-skjorte eller drakt individuelt? Med vår konfigurator kan dere raskt og enkelt få trykket hver eneste T-skjorte med forskjellig navn og nummer. Dere velger selv om trykket skal være på forsiden, baksiden eller på ermene.Test det selv. Det er lett som bare det! 

 

Studentene ved Selwyn College og deres førstesemester-T-skjorter

Til våre studenter i første semester bestilte vi 100 T-skjorter med blå og 28 T-skjorter med vinrød tekst. Reaksjonene på dem var helt overveldende. Nesten alle som var i første semester, ville ha en T-skjorte. Servicen var super og det var veldig enkelt å bestille.

Selwyn College

Jentene i laget "Chancenlos" og deres påtrykte T-skjorter

Vi har vært gjennom de første konkurransene og liker T-skjortene svært godt! Vi vurderer å utvide vårt klesutvalg også med "sjanseløse" tanktopper og jakker. Takk, TeamShirts, for deres tålmodighet og hjelp med utkastene og ved bestillingen!

Laget "Chancenlos" i Huizen tennisklubb

WilkinsonEyre og deres påtrykte T-skjorter

Takk, TeamShirts, for de kjempefine T-skjortene deres! Kvaliteten i skjortene og det påtrykte er ypperlig, og servicen hos deres team er uvanlig god, virkelig en bemerkelsesverdig kundeservice. Vi kommer så absolutt til å anbefale dere til andre.

WilkinsonEyre

Hjelp

Kostnadene for trykking av en T-skjorte bestemmes av tre faktorer: T-skjorteprisen, trykkprisen og antall bestilte T-skjorter. Hver side som trykkes koster 6 € (front, rygg eller ermer). Hver T-skjorte trykkes enkeltvis for hånd. I tillegg kan du få TeamShirts-mengderabatt: Allerede fra 6 T-skjorter får du 10 % rabatt. Ved store T-skjortebestillinger er det mulig å få rabatt på opptil 60 %. Du kan også spare ved å velge standardfrakt, som ikke koster noe. Ekstra utgifter oppstår kun ved ekspressfrakt. Sluttprisen for bestillingen ser du i handlevognen. Her finner du en tydelig prisoversikt med alle kostnader.

Hos TeamShirts kan du raskt og enkelt få trykket T-skjorter på nettet, uten å måtte lete etter fysiske butikker. Benytt T-skjortekonfiguratoren og lag en personalisert T-skjorte til deg selv eller teamet på noen minutter. Du har full frihet i valg av trykkområder, skrifttyper og farger. Hvis du ikke har et eget motiv, står et motivgalleri med over 30 000 gratis motiver til rådighet.

Store T-skjortebestillinger er ikke noe problem. Vi trykker T-skjorter for alle slags grupper, både små og store. Ved teambestillinger kan dere benytte våre spesialfunksjoner for innhenting av navn og størrelser for medlemmene i teamet, dere kan stemme på deres egne utkast og dermed personalisere produktene deres selv. Når samlebestillingen er komplett, legges den i handlevognen. Leveringen er gratis med standardfrakt.

Hvor raskt vi kan sende deg bestillingen, avhenger av varene som bestilles. Vi trykker hvert eneste produkt for hånd, og leveringstidene kan derfor variere noe. Hvis du trenger den nøyaktige datoen, kan du benytte vår leveringstidkalkulator. Trenger du rask levering av T-skjorter og andre produkter, er ekspressfrakt midt i blinken.

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38 . Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.