T-skjorter med trykk

T-skjorter med trykk

Slik designer du T-skjorter

I fem trinn designer du selv T-skjorter deres:

 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn en T-skjorter og velg farge.

  • Last opp din logo eller bruk et design eller template fra vårt galleri.

  • Tilpass templaten. Legg deretter til mottoet eller motivene.

  • Allerede ferdig! Den passende trykkmetoden blir innstilt automatisk.

 

 

Design nå

Slik designer du T-skjorter

Designs for din T-skjorte

Alle motiver

Fordeler ved TeamShirts

Din T-skjortetrykk-livssyklus

TeamShirts-sortimentet

Individuelt trykkede artikler er en fin gaveidé for familie, venner eller kjæresten ved enhver anledning. I tillegg til T-skjorter kan du få trykket mange andre produkter fra vårt sortiment, hos TeamShirts er store antall tekstiler ikke noe problem. Ølglass for menn og forklær for kvinner, eller kanskje heller omvendt, kan trykkes rimelig og gis i gave. Mobildeksler trykket med bilder eller motiver, eller poloskjorter med firmalogo er også populære artikler. Fotokopper og fotogaver er også en fin idé. Dessuten finner du et stort utvalg av tekstiler i butikken vår, for sport, eksamen og fritid, som arbeidsklær eller for utdrikkingslaget. T-skjorter, poloskjorter, drakter, jakker og alle slags sportsklær trykkes i vårt eget trykkeri. Fra kjøkkenforkle til hettejakke – alt kan trykkes. Vår fleksible flexitrykk-metode er spesielt velegnet for motiver og skriver, spesielt populært på baksiden av T-skjorter. Vår T-skjortedesigner har et enormt utvalg av motiver og tekster som du kan bruke i nesten alle slags trykkstørrelser på f.eks. en langermet T-skjorte, eller du kan laste opp et bilde for en unik fotogave. TeamShirts gir deg mange forskjellige muligheter til å designe og få trykket alle slags tekstiler. Hvert trykk er individuelt, og hvert eneste trykkede plagg er dermed et unikat.

Passende utvalg til T-skjortetrykking

Dere er ute etter T-skjorter til idrettslaget, utdrikkingslaget, jubileet, foreningen eller eksamensfesten? Eller leter dere etter arbeidsklær? Vi tilbyr et stort utvalg av T-skjorter av forskjellige materialer, i mange farger og størrelser (opptil 3XL) både for menn, kvinner og barn. Sortiment omfatter også funksjons-T-skjorter, langermede T-skjorter, poloskjorter, slim fit-T-skjorter, økologiske T-skjorter og pustende T-skjorter. Hos hos finner dere også matchende gensere, jakker og bomullsvesker som dere kan designe med egne motiver eller motiver fra butikken. Hvis du trenger hjelp til å finne de riktige produktene for teamet ditt, kan du bruke vårt kontaktskjema for å finne ut hvilke T-skjorter som passer til dere og ønskemotivene deres. Du mottar et tilbud fra oss innen 48 timer. Vårt serviceteam står gjerne til disposisjon personlig på telefonnummer +49 341 594 005 940, og gir deg og teamet tips til hvordan dere velger riktige T-skjorter.

Det riktige motivet for trykking

Vårt grafiske team har designet en mengde motiver du kan bruke, og lagt dem klare i designeren. Morsomme tekster, symboler og former eller ferdige motiver: Vi tilbyr et stort utvalg av motiver som kan trykkes på alle tekstiler. Nå er det opp til deg å velge et trykkmotiv for teamet og plassere det på T-skjorta. For at T-skjortene skal se ut akkurat som du vil, gir vi deg noen tips til designen: Vil du ha hele motivet trykket på T-skjortene? Da må du plassere motivet i det forhåndsdefinerte trykkområdet. Velg farger som er er tydelig å se i forhold til fargen på T-skjorta. For at dere skal kunne ha glede av T-skjortetrykket lenge, må du sette motivet på overflater uten sømmer og glidelåser. Er dere spesielt godt forberedt og har et eget motiv klart for trykking? Da kan dere laste et opp som vektor- eller pikselgrafikk med en minimum oppløsning på 300 dpi. Er dere et helt lag som vil designe hver T-skjorte eller drakt individuelt? Med vår konfigurator kan dere raskt og enkelt få trykket hver eneste T-skjorte med forskjellig navn og nummer. Dere velger selv om trykket skal være på forsiden, baksiden eller på ermene.

TeamShirts tekstiltrykk

For at trykket skal holde seg lenge på T-skjortene eller draktene, er det viktig å velge riktig tekstiltrykk. Vi gir deg muligheten til å få trykket T-skjorter med flexitrykk eller flokktrykk, digitalt direktetrykk eller silketrykk. Hvis du ikke vet hvilken trykkemetode som passer best for T-skjortene, velger vi den passende trykkemetoden for dere. En kort oversikt viser hvordan dere kan få trykket T-skjortene: Digitalt direktetrykk er egnet for trykking av fotografier (f.eks. for fotogaver) og større motiver som består av mange farger og fargeoverganger. Her sprutes trykkfargen direkte på stoffet. Her kan man ikke forvente noen veldig sterk fargeintensitet. Tekstilene kan bare trykkes på forsiden eller baksiden. Ermer og hetter trykkes med andre tekstiltrykkemetoder. En kombinasjon av forskjellige trykkemetoder er mulig. Ved flexitrykk trykkes motivet på en folie som sveises på tekstilproduktet. Trykkoverflaten er glatt. Dermed får fargene en lett glans. Hvis du vil ha et trykk med høy fargeglans og holdbarhet, selv etter 100 ganger i vask, er flexitrykk det riktige valget. En annen fordel er at trykket er svært robust. Tynne linjer, svært detaljrike motiver og stretch-materialer er utfordrende for flexitrykk. Motivet må lastes opp som vektorgrafikk med maksimalt 3 farger. Ettersom store motiver kan bli knitrete etter flere runder i vask, anbefaler vi å stryke T-skjortene på vrangen. Du er på leting etter trykking av drakter eller T-skjorter med høy kvalitet, med lang holdbarhet og høy fargeintensitet etter mange ganger i vask? Da er flokktrykk en egnet metode. Flokktrykk er kjennetegnet av en fløyelsaktig, tykk overflate. Logoer og detaljrike motiver blir spesielt gode. Med denne trykkemetoden skjæres motivet ut av folier. Hvis du vil designe og trykke en større mengder T-skjorter, poloskjorter, drakter eller hettegensere, anbefaler vi silketrykk. For store opplag kan du få opptil 60 % i ekstra rabatt. Trykket har svært høy kvalitet og nærmest ubegrenset fargespektrum. Ved silketrykk presses fargen direkte på tekstilene gjennom en finmasket sil. Forbindelsen mellom fargen og tekstilene garanterer lang holdbarhet på trykket.

Få solid rabatt med TeamShirts

Mange plagg gir mye rabatt! Allerede fra 5 stk. kan dere designe og trykke tekstiler og andre artikler rimelig. Opptil 60 % rabatt på trykkede produkter er mulig. Handle rimelige T-skjorter, hettegensere, drakter, mobildeksler, poloskjorter eller sparkebukser nå, og spar med våre rabatter! Hver enkelt T-skjorte kan være trykket forskjellig, på baksiden eller på forsiden. For eksempel kan det for et utdrikkingslag stå forskjellige tekster på hver eneste T-skjorte, som Forlover, Brud eller Brother of the Groom. Velg et motiv fra vårt motivutvalg eller last opp et eget bilde. Ved sportsklær kan for eksempel baksiden av drakten trykkes med navnet på den enkelte lagspilleren. For dette tilbyr vi spesielt varig flexitrykk i forskjellige trykkstørrelser. T-skjorter og de populære genserne for russetid og eksamensfester kan trykkes forskjellig, og likevel får dere mengderabatt. Vår T-skjorte-kundeservice er alltid klare til å svare på dine spørsmål om T-skjortetrykking på telefon og e-post.

Fra handlevognen, trykkede T-skjorter til dere

Er du ferdig med å designe T-skjorter, drakter, sweatshirts eller gensere, og kan nesten ikke vente med å få dem trykket? Legg dem i handlevognen, innløs teamrabatten og fullfør bestillingen. Vi kontrollerer kvaliteten på motivene og juridisk egnethet av tekster og motiver før tekstilene trykkes i vårt eget trykkeri. For oss er kvalitet øverste prioritet ved T-skjortetrykking. I løpet av de neste 10 dagene leveres de trykkede T-skjortene deres kostnadsfritt, uansett hvor mange T-skjorter eller gensere dere bestiller. Dersom dere i etterkant oppdager at T-skjortene er for store eller for små, kan dere returnere dem innen 30 dager. Hvis dere vil trykke flere T-skjorter med motivet deres, kan du hente frem det siste produktet igjen og sende inn en ny bestilling. Prisen er selvsagt også med rabatt, og det oppstår ingen tilleggskostnader. TeamShirts gir deg dessuten muligheten til å lage en blandet handlevogn, dvs. at du kan få trykket forskjellige tekstiler som f.eks. T-skjorter, gensere, sportstøy og langermede T-skjorter, med kraftige mengderabatter.