T-skjorter med trykk

T-skjorter med trykk

Slik designer du T-skjorterDesign T-skjorte med trykk i fem enkle trinn:

 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn den rette T-skjorten for deg og din gruppe, og velg farge.

  • Last opp din logo, eller bruk et stilig motiv fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst om du ønsker.

  • Du er ferdig! Den beste trykkmetoden for T-skjortene dine blir valgt av våre eksperter.

 

Design nå

Slik designer du T-skjorter

Kule designs for din T-skjorte

Alle motiver

Fordeler ved TeamShirts

Dette sier kundene om oss

T-skjorter for enhver anledning

Unike T-skjorter med store rabatter

På utkikk etter en unik gave, enten til deg selv eller noen du er glad i?
T-skjorter med personlig trykk er en fin gaveidé for familiemedlemmer, venner eller kjæresten, og passer til enhver anledning. 
Kanskje er du medlem av en kul vennegjeng, og vil ha like T-skjorter til dere alle som skaper samhold og glede? Leder du en bedrift eller en organisasjon, og trenger T-skjorter til dine ansatte, eller til promotering
Uansett hvilken grunn du har, finner du garantert den rette T-skjorten for ditt team hos TeamShirts! 
Last opp ditt eget bilde eller design, eller velg et kult motiv fra vårt rikholdige galleri. Valget er ditt! 
Har bedriften egen logo, eller trenger du en ny en?
Lag din egen logo sammen med våre grafiske designere, og print den på T-skjorter og andre plagg. Vi garanterer at du ikke kommer til å angre! 
Med TeamShirts får du nemlig fornøydgaranti

Dersom dere i etterkant oppdager at T-skjortene er for store eller for små, kan dere returnere dem innen 30 dager.
Hvis dere vil trykke flere T-skjorter med motivet deres, kan du hente frem det siste produktet igjen og sende inn en ny bestilling. Prisen er selvsagt også med rabatt, og det oppstår ingen tilleggskostnader.
TeamShirts gir deg dessuten muligheten til å lage en blandet handlevogn, dvs. at du kan få trykket forskjellige tekstiler som f.eks. T-skjorter, gensere, sportstøy og langermede T-skjorter, med kraftige mengderabatter.

Det beste av alt - hos TeamShirts kan du spare stort ved store bestillinger. Bestiller du mer enn seks produkter begynner allerede rabattene å strømme inn, og vi gir deg opptil 60% rabatt
Med oss får du i tillegg gratis frakt, og vi hjelper deg med ethvert problem som eventuelt måtte oppstå. 
Dermed er det ingen grunn til å utsette å lage din egen T-skjorte med trykk. Vi hjelper deg nemlig hele veien! 

Å lage egen T-skjorte er enklere enn man skulle tro. Prøv det selv, da vel, og slipp din indre designer løs! 
Og du, ikke glem å utforske alle produktene vi har. Uansett om du er ute etter en T-skjorte til fest eller hverdags, vil trykke fotball T-skjorte til laget, russe T-skjorte til russegruppen, arbeidsklær eller T-skjorter for utdrikkingslaget, så har vi garantert T-skjorten for deg. Hos oss får du nemlig vanlige T-skjorter, pustende T-skjorter, langermede T-skjorter, T-skjorter uten armer, og singleter. Er du miljøbevisst har vi også T-skjorter i økologisk bomull.  
Så hva venter du på?

T-skjorter med trykk til ethvert team

Er dere ute etter T-skjorter til idrettslaget, utdrikkingslaget, jubileet, foreningen eller eksamensfesten? Eller kanskje leter dere etter arbeidsklær? 
Vi tilbyr et stort utvalg av T-skjorter i forskjellige materialer, i mange farger og størrelser (opptil 3XL), for både menn, kvinner og barn. 
I sortimentet vårt har vi også  funksjons-T-skjorter, langermede T-skjorter, poloskjorter, slim fit-T-skjorter, økologiske T-skjorter og pustende T-skjorter. I tillegg finner du andre produkter, som matchende gensere, jakker og bomullsvesker som dere kan designe med deres egne motiver eller designs fra butikken.

Dere kan bestille like produkter med samme design, like produkter med ulike motiv, eller helt forskjellige plagg med ulikt design. Valget er deres, og dere får uansett lagrabatt
Hos oss får dere muligheten til å slippe fantasien løs, og lage unike T-skjorter til hver og en av dere, samtidig som dere føler dere som en gjeng. 

Trenger du hjelp til å finne de riktige produktene for teamet ditt, kan du bruke vårt kontaktskjema.
Her hjelper vi deg med å finne ut hvilke T-skjorter som passer til dere, og ønskemotivene deres. Du mottar et tilbud fra oss innen 48 timer. 
Dessuten kan du nå oss på telefon: 080024802
Vi gleder oss til å bistå deg og ditt team! 

Det riktige motivet for trykking

Vårt grafiske team har designet en mengde stilige motiver du kan bruke, som ligger klare for deg i designfunksjonen
Vi har et stort utvalg av morsomme tekster, symboler, og massevis av spennende grafiske motiv, som kan trykkes på alle våre tekstiler. 
Nå er det bare opp til deg å velge et motiv for deg og teamet, og plassere det på T-skjortene deres!

For at T-skjortene skal se ut akkurat som du vil, gir vi deg noen tips til designet:
Vil du ha hele motivet trykket på T-skjortene? Da må du plassere motivet i det forhåndsdefinerte trykkområdet
Et godt tips er å velge farger som er er tydelig å se i forhold til fargen på T-skjorta.
For at dere skal kunne ha glede av T-skjortetrykket lenge, må du sette motivet på overflater uten sømmer og glidelåser.
Er dere spesielt godt forberedt og har et eget motiv klart for trykking? Da kan dere laste opp motivet som vektor- eller pikselgrafikk med en minimum oppløsning på 300 dpi. 
Kanskje er dere et helt lag som vil designe hver eneste T-skjorte eller drakt individuelt? Med vår konfigurator kan dere raskt og enkelt få trykket hver eneste T-skjorte med forskjellig navn og nummer. Dere velger selv om trykket skal være på forsiden, baksiden eller på ermene.
Test det selv. Det er lett som bare det! 

 

TeamShirts tekstiltrykk

Vi kontrollerer alle bestillinger med henhold til designkvalitet, og bestemmer samtidig hvilken trykkmetode som er optimal for motivet. Dette kan altså ikke velges i designeren. Selvsagt kan vi imøtekomme dine ønsker såfremt det er teknisk mulig. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice når bestillingen er sendt inn for å snakke om dette: info@teamshirts.no eller +47 80 02 48 02.

Vi tilbyr følgende trykkemetoder:

Digitalt direktetrykk

Her sprøytes trykkfargen direkte på klesplagget, og gjøres holdbar med et fikseringsmiddel. Sammenliknet med digitaltransfer vil motivet være mykere og kjennes mer behagelig å ha på seg. Ved håndvask holder den høye fargebriljansen seg lenge. Digitalt direktetrykk er godt egnet for store motiver. Til gjengjeld vil trykkfargen bli litt blekere etter vask. Denne trykkemetoden er derfor optimal hvis du vil ha en «vintage»-stil: Motivet virker litt utvasket, knallsterke farger får du ikke. Denne trykkemetoden er ikke egnet for pustende materialer. På slike materialer kan det ikke trykkes fotografier.

T-skjorte med trykk

Flexitrykk

Dette er en trykkteknikk der motivet skjæres ut av glatt fargefolie og deretter sveises på produktet. Trykkfargene lyser med lett glans og har høy kontrast. Tester har vist at formen og fargebriljansen på trykket ikke endres merkbart, selv etter over 100 gangers vask. Flexitrykk kan også strekkes og belastes, selv tynne linjer holder seg likevel intakte. For å kunne benytte denne trykkemetoden, må motivet lastes opp som vektorgrafikk.

t shirt printing

Digitaltransfer-trykk

Glatt, lett glanset, langvarig trykk med godt fargeresultat. Motivet overføres til en gjennomsiktig overføringsfolie, skjæres til og presses på under sterk varme. Det eneste som blir igjen av overføringsfolien, er en nesten usynlig kant. Denne metoden bruker vi kun på hvitt, pustende materiale hvis motivet utelukker bruk av andre trykkemetoder.

 

t shirt design

Lasertrykk

Egnet for trykking av tekstiltilbehør (vesker, luer og hatter). Glatt, lett glanset trykk med briljant fargeresultat. Motivet overføres til en gjennomsiktig overføringsfolie, skjæres til og presses på under sterk varme. Ved håndvask holder den høye fargebriljansen seg lenge.

Trenger du støtte?


Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon 080024802.
Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt?
Vi hjelper deg gjerne med å designe.
Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag!
Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.