Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Håndballdrakter med trykk

Sammen scorer vi mål

Håndballdrakter med trykk

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Draktene som tar dere helt til mål

Slik designer du håndballshorts- og trøyer

håndballdrakt

Design og trykk din egen håndballdrakt

Design håndballdraktene deres i fem enkle trinn:

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette håndballklærne for laget ditt og velg farge.

  • Last opp deres klubblogo, sponsorlogoer eller bruk et design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer.

  • Du er ferdig! Den passende trykkmetoden blir stilt inn automatisk.

 

Design nå

Velg håndballtrøye eller draktsett, legg til motiv, ferdig!

Design drakter for teamet ditt

Her i Norge vet vi å ta håndball seriøst. Trenger du og laget ditt nye håndballdrakter, har vi produktene som får dere i mål! Med vår lettfattelige designerfunksjon lager du enkelt drakter som får dere til å føle dere som håndballjentene ute på banen. Få ting skaper bedre samhold enn stilig design som dere kan dele sammen. Hos TeamShirts lar vi dere alle ta del i prosessen, slik at alle i teamet kan føle eierskap til de nye draktene.Bli klar for treninger, håndballkamp og håndballturneringer i våre drakter, trøyer, shorts og treningsklær. Kanskje vil laget ha sin egen hettegenser med klubbens logo på? Drikkeflasker med navn og logo? Sponsorlogoer på drakten? Hos TeamShirts er det kun fantasien som setter grenser for hvilke designs du og laget kan ikle dere med!Orker du ikke å være alene om å ta beslutningen? Det trenger du heller ikke! Vår smarte avstemmingsfunksjon gjør det lett for dere å velge den kuleste drakten som alle i laget liker. I tillegg sitter våre medarbeidere klare til å hjelpe dere med ethvert problem som kan oppstå. Trenger dere hjelp med å lage egen logo, vektorisere motivet eller ønsker generelle tips og råd? Våre dyktige grafikere sitter parat for å hjelpe dere! Når bestillingen er ferdig gjenstår det bare å knyte på dere skoene og komme ut på banen igjen - så dere kan fortsette å gjøre det dere liker aller best! 

Vårt serviceløfte

På utkikk etter store rabatter til håndballlaget? Her hos TeamShirts gir vi dere opptil 40% i mengderabatt, med rabatter som starter fra 10% og oppover. Jo mer dere bestiller, jo mer sparer dere! Og du, husk at vi har fornøydgaranti, slik at du uten tvil blir tilfreds med din ordre. Vi hjelper deg med hvert eneste trinn i designprosessen, og gir deg muligheten til å prøve ut testplagg på forhånd for å se hvor stor plass bicepsen trenger.Vårt grafiske team og kundeservice står klare til å hjelpe dere, med et hvert problem som måtte oppstå. Test det selv med TeamShirts-designeren nå, og gi kreativiteten din frie tøyler! Det er både lekende lett og uforpliktende. Vi tilbyr kvalitetsplagg i alle variasjoner, og lar dere velge mellom ulike materialer og snitt. Foretrekker laget praktisk bomull eller pustende jersey-stoff? Korte eller lange ermer på håndballtrøya? Rund hals eller v-snitt? I tillegg til trøyer har vi en rekke andre produkter, som håndballshorts, treningsbukser, hoodies, jakker og diverse tilbehør. Vil du slå en ring om miljøet tilbyr vi også bærekraftige produkter laget av økologisk bomull. Med andre ord - hos TeamShirts har vi noe for alle!

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Enkelt å designe selv på nettsiden

Enkelt å designe selv på nettsiden. Produktene ble levert til rett tid.

Monica Strøm

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Maia Urdal-Hofstad

God kundeservice

God kvalitet på produktene, men den femte stjerna får de på grunn av ekstremt god kundeservice! Det var en feilproduksjon på et par av T-skjortene jeg bestilte, og de ettersendte nye t-skjorter uten å blunke. Anbefaler!

Eva Victoria Verpe

Jeg bestilte størrelse L, men er for liten

Jeg bestilte størrelse L fordi L størrelse passer meg alltid. Bortsett fra denne T-skjorten. Den er for liten slik at jeg ikke kan bruke den dessverre. Kvaliteten på stoffet forøvrig er middels, som er hreit nok.

Trond Gran Andreassen

Fornøyd

Bra kvalitet på produkt og trykk. Også rask levering.

Espen Kalvå

Bra

4/5 basert på 764 rangeringer