Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Treningsklær med trykk

Gi jernet sammen

Treningsklær med trykk

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Tren med stil - sammen

Slik designer du treningsklær

Design og trykk treningsklær

Design sportsklærne deres i fem enkle trinn:

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette treningsklærne for gruppen din og velg farge.

  • Last opp deres egen logo eller design, eller bruk et kult design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer om dere ønsker.

  • Du er ferdig! Den passende trykkmetoden blir stilt inn automatisk.

 

Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Design treningsklær sammen

Gi jernet med TeamShirts sportsklær!Alle vet at det er mer motiverende å trene sammen enn alene. Uansett om dere er etlag, envennegjeng som drar på treningssenter sammen, eller om dere vil ha det råeste gymtøyet på skolen, kan dere lage treningsklærne som passer akkurat dere.  Vi tilbyr treningstøy til alle og enhver, og hos oss kan dere boltre dere i kule og anvendelige produkter som passer til enhver aktivitet.Hva med ensinglet eller T-skjorte med et motiverende motiv? Joggebukser eller leggings med et oppmuntrende sitat oppetter leggen?Kanskje trenger dere hettegensere dere kan ta på hvis dere blir kalde etter joggeturen, eller en sportsbag som dere kan ta med treningsklær i? Om dere skulle bli tørste under treningsøkten har vi også drikkeflasker dere kan piffe opp og gi deres eget preg.Valgmulighetene er mange!Hos Teamshirts har vi gjort det lekende lett å designe og trykke klær og tilbehør. Om dere vil ha ulike produkter eller forskjellige motiv er det null problem. Hos oss kan dere bestille helt like eller totalt forskjellige produkter sammen, og uansett få opptil 40% i rabatt! Valget er deres. Kanskje er dere en vennegjeng som driver med yoga på fritiden sammen, eller kanskje spiller dere fotball i parken eller volleyball på stranden med jevne mellomrom?Vis at dere hører sammen, og skap lagånd med matchende T-skjorter eller hettegensere.Kanskje skal dere lage en danseoppvisning i gymmen på skolen, og vil gi fremtredenen det lille ekstra? Eller vil dere kanskje ha kule sitater på matchende klær innad i vennegjengen? Da kan dere bestille eget design på gymtøyet deres, slik at dere kan trene sammen, og det med stil. Hos Teamshirts er det bare fantasien som setter grenser! 

Vårt serviceløfte

På utkikk etter spennende og unike treningsklær som viser at du har stil, også under treningsøkten? Få ting skriker unik mer enn eget design! Føl deg enestående i kvalitetsklær med personlig trykk på.Går dere sammen om bestillingen som gruppe, blir det enklere å få store rabatter. Legger du mer enn 6 produkter i handlekurven får du allerede 10% rabatt. Handler du mer, gir vi deg og treningsgruppen din opptil hele 40% avslag. Det er grunn til å gi jernet, det! Enten dere trenger treningstøy til fritid eller skole, til opptreningen før et maraton eller for å løfte vekter på treningsstudio, så har vi klærne som får dere i mål. Se stilig ut når teamet trener fitness, eller drar på en løpetur i parken!

Og du, husk at vi har fornøydgaranti, slik at du og teamet garantert blir tilfreds med deres bestilling.Trenger du hjelp så sitter våre medarbeidere på kundeservice og det grafiske teamet parat for å hjelpe deg. Her kan de hjelpe deg med vektorisering av motivet, gi råd om størrelser og materialer, og alt annet som dere måtte lure på! Glem heller ikke å teste ut vår herlige avstemmingsfunksjon, som gjør det enkelt selv for store grupper å gjøre alle fornøyde.Stem på favorittproduktene og velg deres design, og så kan alle legge inn sin egen størrelse på de varene de ønsker seg. Gi det et forsøk i dag, du også! 

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Enkelt å designe selv på nettsiden

Enkelt å designe selv på nettsiden. Produktene ble levert til rett tid.

Monica Strøm

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Maia Urdal-Hofstad

God kundeservice

God kvalitet på produktene, men den femte stjerna får de på grunn av ekstremt god kundeservice! Det var en feilproduksjon på et par av T-skjortene jeg bestilte, og de ettersendte nye t-skjorter uten å blunke. Anbefaler!

Eva Victoria Verpe

Jeg bestilte størrelse L, men er for liten

Jeg bestilte størrelse L fordi L størrelse passer meg alltid. Bortsett fra denne T-skjorten. Den er for liten slik at jeg ikke kan bruke den dessverre. Kvaliteten på stoffet forøvrig er middels, som er hreit nok.

Trond Gran Andreassen

Fornøyd

Bra kvalitet på produkt og trykk. Også rask levering.

Espen Kalvå

Bra

4/5 basert på 764 rangeringer