Gymtøy med trykk

Treningsklær med trykk

Slik designer du treningsklærDesign sportsklærne deres i fem enkle trinn:

 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette treningsklærne for gruppen din og velg farge.

  • Last opp deres egen logo eller design, eller bruk et kult design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer om dere ønsker.

  • Du er ferdig! Den passende trykkmetoden blir stilt inn automatisk.

 

Design nå

Trykk på sportsklær
Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Alle motiver

Design treningsklær sammen


Gi jernet med TeamShirts sportsklær!
Alle vet at det er mer motiverende å trene sammen enn alene. Uansett om dere er et lag, en vennegjeng som drar på treningssenter sammen, eller om dere vil ha det råeste gymtøyet på skolen, kan dere lage treningsklærne som passer akkurat dere.  
Vi tilbyr treningstøy til alle og enhver, og hos oss kan dere boltre dere i kule og anvendelige produkter som passer til enhver aktivitet.
Hva med en singlet eller T-skjorte med et motiverende motiv? Joggebukser eller leggings med et oppmuntrende sitat oppetter leggen?
Kanskje trenger dere hettegensere dere kan ta på hvis dere blir kalde etter joggeturen, eller en sportsbag som dere kan ta med treningsklær i? 
Om dere skulle bli tørste under treningsøkten har vi også drikkeflasker dere kan piffe opp og gi deres eget preg.
Valgmulighetene er mange!Hos Teamshirts har vi gjort det lekende lett å designe og trykke klær og tilbehør. Om dere vil ha ulike produkter eller forskjellige motiv er det null problem. Hos oss kan dere bestille helt like eller totalt forskjellige produkter sammen, og uansett få opptil 60% i rabatt! Valget er deres. 
Kanskje er dere en vennegjeng som driver med yoga på fritiden sammen, eller kanskje spiller dere fotball i parken eller volleyball på stranden med jevne mellomrom?
Vis at dere hører sammen, og skap lagånd med matchende T-skjorter eller hettegensere.
Kanskje skal dere lage en danseoppvisning i gymmen på skolen, og vil gi fremtredenen det lille ekstra? Eller vil dere kanskje ha kule sitater på matchende klær innad i vennegjengen? Da kan dere bestille eget design på gymtøyet deres, slik at dere kan trene sammen, og det med stil
Hos Teamshirts er det bare fantasien som setter grenser! 

Vårt serviceløfte


På utkikk etter spennende og unike treningsklær som viser at du har stil, også under treningsøkten? Få ting skriker unik mer enn eget design! 
Føl deg enestående i kvalitetsklær med personlig trykk på.
Går dere sammen om bestillingen som gruppe, blir det enklere å få store rabatter. Legger du mer enn 6 produkter i handlekurven får du allerede 10% rabatt. Handler du mer, gir vi deg og treningsgruppen din opptil hele 60% avslag. Det er grunn til å gi jernet, det! 

Enten dere trenger treningstøy til fritid eller skole, til opptreningen før et maraton eller for å løfte vekter på treningsstudio, så har vi klærne som får dere i mål. Se stilig ut når teamet trener fitness, eller drar på en løpetur i parken!


Og du, husk at vi har fornøydgaranti, slik at du og teamet garantert blir tilfreds med deres bestilling.
Trenger du hjelp så sitter våre medarbeidere på kundeservice og det grafiske teamet parat for å hjelpe deg. Her kan de hjelpe deg med vektorisering av motivet, gi råd om størrelser og materialer, og alt annet som dere måtte lure på! 
Glem heller ikke å teste ut vår herlige avstemmingsfunksjon, som gjør det enkelt selv for store grupper å gjøre alle fornøyde.
Stem på favorittproduktene og velg deres design, og så kan alle legge inn sin egen størrelse på de varene de ønsker seg. 
Gi det et forsøk i dag, du også! 

Trenger du støtte?


Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon 080024802.
Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt?
Vi hjelper deg gjerne med å designe.
Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag!
Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.