Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Fotballdrakter med trykk

Felles suksess

Fotballdrakter med trykk

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Avstemning

Drakter som overbeviser

Tilbehør for teamet ditt

Slik designer du fotballdrakter og trøyer

fotballdrakter

Lag dine egne fotballdrakter

Design fotballdraktene deres i fem enkle trinn: 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette fotballklærne for laget ditt og velg farge.

  • Last opp deres klubblogo eller bruk et design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst, navn og nummer.

  • Du er ferdig! Den passende trykkmetoden blir stilt inn automatisk.

Design nå

Velg fotballtrøye eller draktsett, legg til motiv, ferdig!

Design drakter for teamet ditt

Uansett om du driver med profesjonell lagidrett, skal spille påNorway Cup eller om du spiller fotball med gutta etter jobb: En enhetlig sportslig opptreden vil gjøre dere til en sammensveiset gjeng, og skape et perfekt bilde utad. Derfor er drakter som ser bra ut helt avgjørende!Med vår enkle designer kan du lage draktene til teamet selv, og dermed skape lagånd og gi uttrykk for originalitet og profesjonalitet. Test designfunksjonen vår nå, og gi kreativiteten din frie tøyler. Hopp ut av treningsdressen – og inn i lagdrakten! Du kan prøve det ut gratis og uforpliktende, og la kreativiteten få fritt utløp i ditt eget tempo. Vi hjelper deg med hvert eneste trinn i designprosessen, og gir deg muligheten til å prøve ut testplagg på forhånd for å se hvor stor plass bicepsen trenger. Bruk den intuitive avstemningsfunksjonen slik at alle medlemmene i teamet blir fornøyde med fotballdraktene. Deretter får du plaggene levert gratis i postkassa. Det er ikke lenger noen stressende oppgave å designe egne drakter med forskjellige spillernavn og nummer på ryggen. TeamShirts tar seg av grovarbeidet, slik at du får mer tid på banen!

Vårt serviceløfte

Utnytt de kraftige rabattene hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer du 10 % – totalt kan du oppnå hele 40 % rabatt for laget.Det er lekende lett å designe, og hvis det skulle oppstå vanskeligheter, hjelper vi deg gjerne videre på telefon eller e-post.Hvis du har problemer med den grafiske realiseringen av en logo eller et motiv, kan vår profesjonelle grafiske avdeling hjelpe deg med å designe fotballdraktene – og det helt gratis.Test det selv med TeamShirts-designeren nå – de nye draktene venter på dere!Hvis dere mot formodning ikke skulle være fornøyde med fotballdraktene, har dere 30 dager uinnskrenket returrett.Vi gjør alt for at dere skal kunne stille opp i nye og unike lagdrakter så raskt som mulig.Deres teamspirit er vår motivasjon! 

Den riktige drakten for enhver anledning

I vårt sortiment finner du ikke bare klassiske fotballdrakter, trøyer og treningsjakker, men også et stort utvalg av forskjellige typer T-skjorter, med ulike materialer og snitt, og selvsagt keeperdrakter. Du kan velge mellom T-skjorter uten ermer, langermede T-skjorter, kortermede T-skjorter, T-skjorter med rundhals eller V-hals, korte og lange bukser, treningsjakker og sweatshirts. Praktisk og komfortabel – og alltid i topp kvalitet: Vi legger stor vekt på kvaliteten på tekstilene, og tar oss derfor god tid når vi velger og evaluerer leverandører. Fra praktisk bomull til pustende jersey-stoff.Er du på utkikk etter T-skjorter og jerseys med trykk av logoen til laget, så tilbyr vi en rekke produkter som egner seg som drakter eller som komplimenterer draktsettet.Uansett hva du velger får du alltid produkter med en kvalitet vi står for. Dessuten tilbyr vi en rekke økologisk produserte klær: Våre T-skjorter av økologisk bomull er produsert med bærekraftige metoder og bidrar til ansvarlig omgang med miljøet. Du kan altså gi et lite bidrag til planeten når du velger drakter fra TeamShirts.

Spørsmål om utskrift på antrekkene dine

Hos TeamShirts får du trykket fotballdrakter. Med vår draktkonfigurator er det svært enkelt. Du slipper tidkrevende leting etter fysiske butikker. Team-funksjoner som innhenting av navn, numre og draktstørrelser, samt avstemning av motiver, gjør det enkelt og raskt å designe drakter for hele fotballaget. Velg passende drakter eller sett, last opp klubblogo og få 100 % frihet til å designe selv. Ved problemer kan vår grafiske service eller vår kundeservice gjerne hjelpe.

Prisen for drakter med trykk bestemmes av produktprisen, trykkprisen og en TeamShirts-mengderabatt. Jo flere drakter i handlevognen, desto større innsparing. TeamShirts-rabatten gjelder ved 6 drakter eller mer. Trykking av drakten koster kr 65 per trykkområde. Det betyr at du kan designe så mye du vil på hvert trykkområde for samme pris. Mer informasjon om prissammensetningen finner du her.

Hvor raskt vi kan sende deg bestillingen, avhenger av varene som bestilles. Vi trykker hvert eneste produkt for hånd, og leveringstidene kan derfor variere noe. Hvis du trenger den nøyaktige datoen, kan du benytte vår leveringstidkalkulator. Trenger du rask levering av drakter og andre produkter, er ekspressfrakt midt i blinken.

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Rask levering og god kvalitet

Rask levering. God kvalitet på trykk og T-skjorte. Raskt svar på kundeservice, ifm med at en størrelse ikke var tilgjengelig.

Martine øren Gomnes

Jeg liker servicen.

Jeg liker servicen. Men er svært skuffet over trykket denne gangen. Trykket er svakt, og ser ut som om t-shirten har vært vasket 500 ganger på 60 grader... Slik har jeg aldri før opplevd det her...

Krueger AS

FANTASTISK kundeservice!

FANTASTISK kundeservice! Produktene er flotte og virker av høy kvalitet. To ganger har jeg klart å gjøre en feil i bestillingen min men de har svart på mailene mine med det samme og funnet gode løsninger for meg. Gode kvantumsrabatter har de også! Jeg er strålende fornøyd ❤️

Katrine

Rask levering

Rask levering. Produktet virker å ha god kvalitet.

Ande Somby

Veldig bra

Floyd er fantastisk på service og til god hjelp. Trykket på trøyen var helt topp. Anbefales

Anders L, Norway

Bra

4/5 basert på 772 rangeringer