Fotballdrakter med trykk

Fotballdrakter med trykk

Slik designer du T-skjorter

I fem trinn designer du selv fotballdrakter deres:

 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn en fotballdrakter og velg farge.

  • Last opp din logo eller bruk et design eller template fra vårt galleri.

  • Tilpass templaten. Legg deretter til mottoet eller motivene.

  • Allerede ferdig! Den passende trykkmetoden blir innstilt automatisk.

 

Design nå

Lag din egen fotballdrakter

Velg T-skjorte, legg til motiv, ferdig!

Alle motiver

Design drakter for teamet ditt

Uansett om du driver profesjonell lagidrett eller en afterwork-joggegruppe: En enhetlig sportslig opptreden sveiser folk sammen og skaper et perfekt bilde utad. Derfor kan et sett drakter som ser bra ut være helt avgjørende! Med vår enkle T-skjortedesigner kan du designe draktene for teamet selv, og dermed skape lagånd og gi uttrykk for originalitet og profesjonalitet! Prøv det ut gratis og uforpliktende nå, og gi kreativiteten fritt utløp! Ut av treningsdressen – inn i idrettsdrakten! Prøv det ut gratis og uforpliktende og la kreativiteten få fritt utløp! Vi hjelper deg med hvert trinn i designprosessen for draktene, og gir deg muligheten til å prøve ut testplagg på forhånd for å se hvor stor plass bicepsen trenger. Bruk den intuitive avstemningsfunksjonen slik at alle medlemmene i teamet blir fornøyde f.eks. med fotballdraktene. Deretter får du plaggene levert gratis i postkassa. Det er ikke lenger noen stressende oppgave å designe egne drakter med forskjellige spillernavn og nummer på ryggen. TeamShirts tar seg av grovarbeidet, slik at du får mer tid til det du trener hardt for.
 

Vårt serviceløfte

Utnytt de kraftige rabattene hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer du 10 % – totalt kan du oppnå hele 60 % rabatt for laget. Det er lekende lett å designe, og hvis det skulle oppstå vanskeligheter, hjelper vi deg gjerne videre på telefon eller e-post. Hvis du har problemer med den grafiske realiseringen av en logo eller et motiv, kan vår profesjonelle grafiske avdeling hjelpe deg med å designe draktsettet – og det gratis. Prøv det ut med TeamShirts-designeren nå – de nye draktene venter på dere. Hvis dere mot formodning ikke skulle være fornøyde med fotball- eller håndballdraktene, har dere 30 dager uinnskrenket returrett. Vi gjør alt for at dere skal kunne stille opp i nye og unike lagdrakter så raskt som mulig. Deres teamspirit er vår motivasjon!
 

Den riktige drakten for enhver anledning

I vårt sortiment finner du ikke bare klassiske fotballdrakter og treningsjakker, men også et stort utvalg av forskjellige typer T-skjorter, materialer og snitt, og selvsagt keeperdrakter. Du kan velge mellom T-skjorter uten ermer, langermede T-skjorter, kortermede T-skjorter, T-skjorter med rundhals eller V-hals, korte og lange bukser, treningsjakker og sweatshirts. Praktisk og komfortabel – og alltid i topp kvalitet: Vi legger stor vekt på kvaliteten på tekstilene, og tar oss derfor god tid når vi velger og evaluerer leverandører. Fra praktisk bomull til pustende jersey-stoff. For T-skjorter og jerseys med navnet på laget tilbyr vi en rekke produkter som egner seg som drakter eller som avrunder draktsettet. Uansett hva du velger får du alltid produkter med en kvalitet vi står for. Dessuten tilbyr vi en rekke økologisk produserte klær: Våre T-skjorter av økologisk bomull er produsert med bærekraftige metoder og bidrar til ansvarlig omgang med miljøet. Du kan altså gi et lite bidrag til planeten når du velger drakter.
 

Trenger du støtte?


Vår kundeservice står klar for deg på telefon 080024802.
Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt?
Vi hjelper deg gjerne med å designe.
Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag!
Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.