Bestill til jul?

Finn ut mer

Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Drakter med trykk til din sport

Dine eksperter for alle teams og lagsporter: Design drakter og treningstøy til ditt lag. Hos TeamShirts trykker vi drakter, T-skjorter, hettegensere, bukser, topper, shorts og treningsutstyrtil alle klubber og enhver lagsport.Med treningsklær fra oss stråler laget av profesjonalitet og selvtillit!                                                                  

Det rette utstyret til ethvert team.

  • Stort utvalg av ulike drakter
  • Flere kvalitetsmerker: JAKO, Erima, Kempa, Uhlsport, m.m.
  • Over 3000 sportsmotiver, eller pynt drakten med klubblogo og sponsorlogoer
  • Fordeler hos TeamShirts: Enkel designfunksjon, kvalitetsprint, og attraktive rabatter m.m.
  • Med TeamShirts får dere også gratis frakt

Dine eksperter for alle teams og lagsporter

Hjelp

Hos TeamShirts får du trykket fotballdrakter. Med vår draktkonfigurator er det svært enkelt. Du slipper tidkrevende leting etter fysiske butikker. Team-funksjoner som innhenting av navn, numre og draktstørrelser, samt avstemning av motiver, gjør det enkelt og raskt å designe drakter for hele fotballaget. Velg passende drakter eller sett, last opp klubblogo og få 100 % frihet til å designe selv. Ved problemer kan vår grafiske service eller vår kundeservice gjerne hjelpe.

Prisen for drakter med trykk bestemmes av produktprisen, trykkprisen og en TeamShirts-mengderabatt. Jo flere drakter i handlevognen, desto større innsparing. TeamShirts-rabatten gjelder ved 6 drakter eller mer. Trykking av drakten koster kr 59 per trykkområde. Det betyr at du kan designe så mye du vil på hvert trykkområde for samme pris. Mer informasjon om prissammensetningen finner du her.

Med vår draktdesigner kan du designe drakter med noen få, enkle skritt. Velg produkt, last opp klubblogoen og spillernes navn og numre. Team-funksjonene forenkler innleggingen av spillernumre og navn for draktene. Med delefunksjonen kan hele laget stemme på forskjellige motivforslag.

Treningsklærne og draktene som gjør dere til vinnere

På utkikk etter pustende kvalitetsklær til klubben, laget eller vennegjengen? Treningstøy som hjelper dere å prestere bedre? Ønsker dere spennende og unike drakter som dere kan vise frem med stolthet til den kommende kampen? Eller hva med matchende fritidsklær til teamet etter treningen og til hverdags? Hvis dere vil sørge for at sportsklærne deres virkelig skriker unik så har dere kommet til rett sted.Vår store lidenskap er nemlig sport, og vi trykker plaggene som får ethvert team til å føle at de er i toppligaen, sportslig som stilmessig!Her hos TeamShirts kan dere få hjelp av våre grafiske designere til å lage deres egen klubblogo helt kostnadsfritt, eller bruke og optimalisere den dere allerede har. Uansett om dere spiller fotball, konkurrerer i MMA eller en annen kampsport, trener opp til maraton, eller lærer swing på dansekurs, så har vi noe som ikke bare passer, men som også lar dere trene i stil! Med våre letthåndtelige designerfunksjon lager dere enkelt sportstøyet dere alltid har drømt om, som kan tilpasses til deres personlige ønsker. Om dere skulle stå fast sitter våre hyggelige medarbeidere på kundeservice parat for å hjelpe til. Og du - ikke glem at vi både har gratis frakt og fornøydgaranti, slik at klubben kan spare både penger og hodebry. Apropos penger, hos oss får dere også opptil 50% rabatt for store bestillinger.Så, hva venter dere på?

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Kjemperask levering

Kjemperask levering, og gode produkter, anbefales🤘

Runar B.

Det var kommunikasjon mellom kjøper og…

Det var kommunikasjon mellom kjøper og selger, veldig hyggelige, leverte produktet tidlig og det er bra type stoff. Skulle ønske nummeret bak var litt større men for denne gangen det går bra, er et bra sted å kjøpe drakt så takknemlig for den gode servicen

Santiago Per Thomas Christense

Enkelt å lage tekst og bilder

Det var veldig enkelt å lage tekst, og å lime inn bilder som jeg ville ha på hettegenserne. Veldig bra fram til nå:) Vi får se om at den kommer posten først:) Ellers ganske bra nettside. Noe man kan bruke pengene på👍👍

Lars Gunnar Sætermo

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd med produktene, ble akkurat slik jeg ønsket, og kom raskt frem!

Ida Lorentzen

Kom ikke med alt jeg bestilte

Kom ikke med alt jeg bestilte, t shortsen manglet print osv

Daniel Aarum

Bra

4/5 basert på 628 rangeringer