Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Kule barneklær til de minste

Sammen om å oppdage verden

Kule barneklær til de minste

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Spennende design på barnetøy og T-skjorter

Slik designer du T-skjorter og barnetøy

Morsomme babyklær med trykk

Design barneklærne deres i fem enkle trinn: 

  • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

  • Finn de rette barneklærne for din gruppe og velg farge.

  • Last opp deres eget motiv eller bruk et design fra vårt rikholdige galleri.

  • Nå kan du tilpasse designet, og legge til valgfri tekst og navn.

  • Du er ferdig! Den passende trykkmetoden blir stilt inn automatisk.

Design nå

Velg produkt, legg til motiv, ferdig!

Design kule babyklær og barnetøy selv

Venter dere familieforøkelse i familien eller vennegjengen? Eller kanskje er du på utkikk etter kule barneklær til minsten som er helt unike? Er du leder for en barneaktivitet, og trenger matchende T-skjorter til deltakerne? Uansett grunn, så finner du unike barneklær her hos TeamShirts! Hos oss kan du designe barnetøy selv, med stilige motiv, tekst og sitater. Slipp fantasien løs, og skap noe som ingen andre har!Om du har ditt eget motiv, men trenger hjelp med å optimalisere filen, hjelper våre dyktige grafiske designere deg gladelig med designet. Dessuten finner du tusenvis av spennende designs i vårt massive motivgalleri.Her er det virkelig kun fantasien som setter grenser! Og du, glem ikke at vi tilbyr en heftig mengderabatt her hos TeamShirts. For ordre på over 6 produkter gir vi deg gode avslag på prisen, og på de største ordene får du opptil hele 50% rabatt! Derfor er det god grunn til å bestille flere produkter når du er i gang, eller bestille sammen som gruppe. For dere trenger verken bestille de samme produktene eller ha de samme motivene på plaggene for å benytte dere av vår mengderabatt. Så lenge produktene er mange, kommer avslagene flyvende inn i handlekurven din! Dessuten får du fri standard frakt, og kan føle deg trygg på din bestilling med vår fornøydgaranti. Skulle du trenge hjelp med noe som helst sitter våre hyggelige kundeservicemedarbeidere klare til å bistå deg på e-post eller telefon.Så hva venter du på? 

Mer barneklær og tilbehør du kan designe

TeamShirts har noe for alle

Uansett om du er stolt mor, verdens kuleste onkel, den dedikerte turninstruktøren, eller lederen for aktivitetsklubben - så har vi garantert noe for degHos oss får du kule babyklær på nett til de aller minste, og ungdomsklær med spennende design til de stadig mer kresne tenåringene.Vi gir deg frie tøyler til å designe barneklær ingen andre har, enten det er morsomme babyklær med trykk, kule hettegensere til tenåringen, eller nye T-skjorter den lille kan bruke på skolen eller i barnehagen. I tillegg til spennende fritidsklær, har vi også fotballdrakter for barn, langermet og kortermet body med trykk for de aller minste, og andre tøffe babyklær med særpreg. Uansett om du leter etter den perfekte gaven, gymtøy til skolen, eller klær til ungdom som imponerer vennegjengen, så finner du det her. Sjekk ut sortimentet vårt, lek deg med våre kule designs, og se hva vi mener når vi sier at det er lett som bare det! Hos TeamShirts får du nemlig gutte- og jenteklær som er unike

Trenger du støtte?

Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Enkelt å designe selv på nettsiden

Enkelt å designe selv på nettsiden. Produktene ble levert til rett tid.

Monica Strøm

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Maia Urdal-Hofstad

God kundeservice

God kvalitet på produktene, men den femte stjerna får de på grunn av ekstremt god kundeservice! Det var en feilproduksjon på et par av T-skjortene jeg bestilte, og de ettersendte nye t-skjorter uten å blunke. Anbefaler!

Eva Victoria Verpe

Jeg bestilte størrelse L, men er for liten

Jeg bestilte størrelse L fordi L størrelse passer meg alltid. Bortsett fra denne T-skjorten. Den er for liten slik at jeg ikke kan bruke den dessverre. Kvaliteten på stoffet forøvrig er middels, som er hreit nok.

Trond Gran Andreassen

Fornøyd

Bra kvalitet på produkt og trykk. Også rask levering.

Espen Kalvå

Bra

4/5 basert på 764 rangeringer