Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Broderiprodukter

Sett broderinger på klær

Broderiprodukter

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Helt tynn tråd – vårt broderingsutvalg

Enten du lager broderinger på hettegensere, caps eller forklær: Last inn designet ditt og dann et motiv med vår grafikk og våre eksempler og føy til tekst i mange forskjellige skriftstiler. Du kan på hvert produkt legge til individuelle navn eller et lagnummer. Slik fremstiller du i en håndvending broderte produkter til hele laget.

Broderte teamklær

Rask kreasjon av broderte teamklær:

  • Klikk nedenfor på "lag ná" for å starte designeren.
  • Let fram et passende produkt og velg en farge.
  • Last inn motivet ditt og plasser det slik du vil ha det. 
  • Hvis du vil brodere på et produkt, kan du ganske enkelt stille det inn etter lengdemålet (broder/trykk).
  • Trenger du også navn og numre? Ikke noe problem, med teamlisten blir alt gjort personlig tilpasset på 5  minutter.
  • Allerede ferdig! Den nye drakten din kan settes i produksjon.

Det rette utstyret til ethvert team

Enten det er en avgangsklasse, et fotballag eller et firma: Med broderte tekstiler tilfører du teamklærne en helt ny kvalitet og sikrer dere en tidløs eleganse. Bestillingsprosessen er ganske enkel og begynner med valg av passende produkt. For tiden tilbyr vi broderinger på gensere, caps, forklær og poloskjorter. Er du kaptein for et sportsteam? Sett da broderinger på stilige caps med strammefunksjon!  Drakten blir passende avrundet hvis dere også lager broderinger på hettegensere og andre gensere. Trenger avgangsklassen din i år noe nytt, noe annet enn de kjedelige skjortene? Sats på broderte caps eller hettegenser til hele årskullet. Og til og med som restaurantleder vil du gjøre funn hos oss: La for eksempel forklær bli prydet av logoen til restauranten, eller lag arbeidsskjorter av høy kvalitet.

Dine fordeler med broderinger fra TeamShirts

Om du nå vil la en sportscaps brodere som en overraskelse til lagkapteinen, eller henvender deg til oss fordi du gjerne vil ha broderier på hettegensere til hele laget – vi er her for deg. Hvis du ikke helt vet om motivet ditt overhode egner seg som brodering på en lue eller en genser, da står grafikkservicen vår til tjeneste med råd og dåd. Vi vil jo at den nye teamdrakten din skal se perfekt ut! Og best av alt: Du får mengderabatt allerede ved bestilling av 6 deler! Inntil 50 % er det mulig å få hos oss. En brodering som en gang er blitt laget, venter for øvrig bare på at du når som helst kan komme med etterbestilling.

Digital utskrift
Digital utskrift
Her sprøytes trykkfargen rett på klesplagget, og gjøres holdbart med et fikseringsmiddel. Sammenliknet med digitaltransfer vil motivet være mykere og kjennes mer behagelig å ha på seg.
Fleksitrykk
Fleksitrykk
Dette er en trykketeknikk hvor motivet kuttes ut av glatt fargefolie og deretter sveises på produktet. Trykkfargene lyser med lett glans og har høy kontrast. Tester har vist at formen og fargebriljansen på trykket ikke endres merkbart, selv etter over 100 gangers vask.
Polyestertrykk
Polyestertrykk
Takket være topp moderne trykketeknikk gjør polyprint-prosessen det også mulig å trykke i flere farger på pustende, syntetiske stoffer. Blekket blir i denne prosessen gjort holdbart og forseglet på produktet ved en spesiell ioniseringsteknikk. Dermed blir påtrykket ekstra lenge holdbart, vaskbart og motstandsdyktig mot påkjenninger.
Silketrykk
Silketrykk
Silketrykk er en av de eldste trykkemetodene som finnes, og benyttes fortsatt i tradisjonelt håndverk. Trikset er at fargene i motivet påføres produktet med hver sin duk. Slik kan vi trykke opptil 5 farger. Avhengig av motivet oppretter vi altså inntil 5 duker før trykkingen – uansett om vi trykker én eller tusen artikler. Derfor lønner silketrykk seg spesielt ved høye stykktall. Likevel er det mulig å bestille silketrykk hos oss ved en mengde på minst 10 stk.

Trenger du støtte?

Du forstår ikke så mye i denne stormen av skjorter? Kundestøtten vår står til tjeneste på +46 84 468 36 38 og info@teamshirts.no. Du vet ikke hvilken logo som passer for laget deres? Vi hjelper deg gjerne også med å videredesigne den nye teamdrakten deres. Savner du noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med forslag til forbedring! Vi jobber stadig med finpussingen vår for teamet ditt og alle andre som finnes der ute.

Rask levering og god komunikasjon

Rask levering og god komunikasjon

Naomi

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt. Virker som det er god kvalitet

Kjartan

Rask leveranse og kvalitet som forventet

Rask leveranse og kvalitet som forventet

Haakon Skavhaug-Flender

Rask og effektiv kundebehandling

Alltid raskt og effektivt!Man får det man bestiller. God service både på Mail og telefon!

Anniken Gaustad

Kvaliteten på trykket er god

Kvaliteten på trykket er god. T-skjorten matcher med beskrivelsen. Produksjon og leveringstiden var litt lang, men det er forståelig når jeg bare bestilte en skjorte og jeg bor utenfor produksjonsland

Jonas Brattli Storhaug

Bra

4/5 basert på 746 rangeringer