Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Russegensere med egen russelogo

Russefeiring 2024

Russegensere med egen russelogo

Geniale Rabatter

Gratis Frakt

Sorgløs-pakke

Over 750 produkter

Mer inspirasjon til russefeiringen

Vis dere frem i rødt, hvitt og blått

Slik designer du genserne deres til den store avslutningsfeiringen

Design din egen russegenser 2024 med logo i fem enkle trinn:

 • Klikk på "Design nå"-knappen for å komme til designfunksjonen.

 • Finn en genser til russefeiringen som passer for deg og din russegruppe, og velg farge. 

 • Last opp gruppas egen logo, eller bruk kule design fra vårt galleri.

 • Nå kan du tilpasse designet, og legge til tekst eller navn.

 • Du er ferdig! Den beste trykkmetoden for produktene deres blir lagt til automatisk.

Design nå!

Passende T-skjorter til russefeiring og eksamensfester

Nå er skolen nesten ferdig, vitnemålet så og si i havn, og livet kan endelig starte på ordentlig. Etter utallige timer med å slite ut pulter og pugge gloser er en skikkelig feiring vel fortjent. Russeturer og fester er planlagt, nå gjelder det bare å få på de riktige klærne på plass.Trenger dere fortsatt noen skikkelig kule T-skjorter? Med vår designer kan du finne T-skjorter, velge motiv og legge til tekst – så er designet ferdig! Vårt grafiske team sjekker kvaliteten på motivet, og så trykker vi russe-T-skjortene eller russegenserne deres. Jo flere plagg dere bestiller, jo rimeligere blir bestillingen, og dermed blir det mer penger igjen å feste for. Dessuten spanderer vi frakten på alle bestillinger, uavhengig av antall produkter. 

Dere fester, vi trykker

Hva ville russetiden eller eksamensfesten vært uten skikkelige T-skjorter med morsomme motiver på? Vis alle at dere har de feteste klærne, og skill dere ut i mengden!Har du et morsomt russemotto er vel ingenting mer naturlig enn å vise det frem. I tillegg til T-skjorter kan dere selvsagt også trykke andre klær, som for eksempel gensere, hettegensere eller poloskjorter.For at russe-T-skjortene ikke skal lande bakerst i klesskapet eller slites ut som nødpysjamas, hjelper vi deg å designe en aller tiders russe-T-skjorte eller russegenser. Kullet ditt skal ikke bare være det kuleste, det skal også se kulest ut!Vil dere ha like klær, men med individuelt trykk? Hos oss kan du personalisere T-skjorter og andre plagg enkeltvis. Hva med å designe egne T-skjorter for lærerne, f.eks. med passende sitater? Eller lage matchende T-skjorter til russebilen, klassen eller hele russekullet med individuelle tekster?Hvis dere ikke vet hvilken T-skjorte som passer best for dere, får dere råd og tips med vår live chat eller via kontaktskjemaet. Vårt serviceteam støtter deg med alle spørsmål som gjelder trykking, riktig valg av størrelse, motiv, farger eller valg av plagg.

Deres russelogo, deres russegenser, deres rabatt

Jo flere russe-T-skjorter dere bestiller, jo mer sparer dere. Det gjelder ikke bare for russe-T-skjorter. Vi fungerer som deres eget skoletrykkeri, og leverer et stort utvalg av russeklær med passende russelogoer. Allerede ved en liten mengde plagg får dere rabatt, hvis dere for eksempel vil bestille T-skjorter til en klasse eller en gruppe. Rabattene våre på russe-T-skjorter begynner med 20 % avslag, og blir større jo mer dere bestiller. Hvis dere vil ha trykket russegenser for hele kullet, kan dere få opptil 50 % rabatt på bestillingsverdien.Vi er nemlig skoletrykkeriet dere alltid har ønsket dere. Det er det samme om dere vil ha trykket ulike navn og tekster, eller forskjellige russemotiver på hver eneste individuelle T-skjorte. For eksempel kan man trykke forskjellige T-skjorter til forskjellige klasser, grupper eller gjenger med like navn på. Dessuten kan dere designe forskjellige plagg med forskjellige tekster, og likevel få full rabatt. I tillegg til russegenser, kan dere få trykket hettegensere, poloskjorter eller gensere med forskjellige tekster eller individuelle navn, og likevel få mengderabatt.

Russefeiring, bachelorgrad eller folkehøyskole – T-skjorter for enhver anledning

Vil dere ha noen håndfaste minner fra tiden på skolen? Da er felles T-skjorter med tekster, navn på medelever og morsomme motiver perfekt. Står russetiden for døren? Har du bestått siste eksamen eller levert inn studieoppgaven? Er du klar for neste skritt mot friheten? Vi trykker ikke fillete skole-T-skjorter som andre trykkerier, men de beste T-skjortene i livet ditt, med de morsomste motivene og de kuleste tekstene. Uansett hva du trenger T-skjortene til, hjelper vi dere å markere det på en ordentlig måte med flotte T-skjorter som gjør at de kjedelige skoletimene føles uendelig langt unna. Både forsiden og baksiden, samt ermene på T-skjortene kan trykkes. Ofte trykkes russemotivet på forsiden, og navnene på russebildeltakere eller medelevene på kullet på baksiden av russegenseren eller russe-T-skjorten. Selvsagt bestemmer dere selv hvordan dere vil ha T-skjortene. For at vi skal kunne oppfylle alle deres individuelle ønsker, har vi forskjellige teknikker for tekstiltrykk, for eksempel for å trykke svært detaljrike eller spesielt store motiver. I tillegg till flokktrykk og flexitrykk kan vi også trykke tekstilene med andre trykkemetoder som digitalt direktetrykk, sublimasjonstrykk, flokktrykk og silketrykk.

Finn russemottoer og passende motiver til russe-T-skjortene

Vi hjelper dere å lage kule gruppe-T-skjorter, både for russefeiring, studentfest og folkehøyskole. I vårt produktutvalg finner du også hettegensere og sweatshirts, i tillegg til mange forskjellige T-skjorter. Mangler dere et eget T-skjortetrykkeri? Da hjelper vi med å lage russe-T-skjorter. Morsomme russemottoer og russemotiver finner du i galleriet vårt, eller du kan be vår layoutservice om hjelp. Velg et russemotto, så trykker vi T-skjortene for dere. Jo flere russe-T-skjorter dere bestiller, jo rimeligere blir bestillingen. Leveringsdato meddeles når bestillingen sendes inn. Og dere trenger ikke å tenke på fraktutgifter. I løpet av 10 dager bør T-skjortene være klare hos dere. Har dere noen gode tekster og et russelogo klart, kan dere la kreativiteten få fritt spillerom i vår designer og lage fete T-skjorter. I galleriet vårt kan du la deg inspirere av våre mange kule motiver og tekster. I tillegg har du muligheten til å legge til enkeltnavn på medelever på T-skjortene. T-skjortene kan dessuten trykkes i alle mulige farger. For at russe-T-skjortene skal leveres i riktig størrelse, kan dere bestille et prøveeksemplar.

Dette får du hos TeamShirts

Med Teamshirts som deres eget trykkeri får dere mange fordeler for trykking av russeklær. Vi forstår at dere heller vil legge penger i en russetur enn i russeklær eller russegensere. Hos oss sparer dere uansett fraktutgiftene, og dessuten får dere tilgang på saftige rabatter. Men det er ikke de eneste fordelene vi gir dere i tiden før russefeiringen:

 • I galleriet vårt finner dere noen ferdige russemotiver, russelogo og morsomme tekster for russegenser som du kan la deg inspirere av.
 • I vår designer kan du la kreativiteten få fritt spillerom. Du har muligheten til å laste opp egne bilder og legge til egne tekster
 • Vårt sortiment omfatter mange forskjellige typer russeklær hettegensere, sweatshirts, T-skjorter, caps og andre tekstiler som du kan velge mellom.
 • Du kan også bestille et prøveeksemplar for russegenseren eller russe-T-skjorta, slik at du kan forsikre deg om at størrelsen og trykkingen er som du ønsker.
 • Vi trykker hver eneste T-skjorte enkeltvis, og legger stor vekt på kvalitet. Hver eneste trykkede T-skjorte er dermed et unikt produkt.
 • Hvis russe-T-skjortene ikke er som forventet, kan dere returnere dem innen 30 dager.

Trenger du støtte?

Vår kundeservice står klar for deg på telefon +46 84 468 36 38. Vet du ikke hva slags logo som passer til teamet ditt? Vi hjelper deg gjerne med å designe. Mangler det noe på nettsiden vår? Send oss en kort e-post med dine forbedringsforslag! Det hjelper oss å utvide tilbudet vårt.

Enkelt å designe selv på nettsiden

Enkelt å designe selv på nettsiden. Produktene ble levert til rett tid.

Monica Strøm

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Beste kundeservice jeg har opplevd!

Maia Urdal-Hofstad

God kundeservice

God kvalitet på produktene, men den femte stjerna får de på grunn av ekstremt god kundeservice! Det var en feilproduksjon på et par av T-skjortene jeg bestilte, og de ettersendte nye t-skjorter uten å blunke. Anbefaler!

Eva Victoria Verpe

Jeg bestilte størrelse L, men er for liten

Jeg bestilte størrelse L fordi L størrelse passer meg alltid. Bortsett fra denne T-skjorten. Den er for liten slik at jeg ikke kan bruke den dessverre. Kvaliteten på stoffet forøvrig er middels, som er hreit nok.

Trond Gran Andreassen

Fornøyd

Bra kvalitet på produkt og trykk. Også rask levering.

Espen Kalvå

Bra

4/5 basert på 764 rangeringer