Har du spørsmål?

+46 84 468 36 38

Man–fre kl. 9–18
Kostnader som for en vanlig telefonsamtale, avhengig av nettleverandøren.

eller

Skriv en e-post

eller

Be om et tilbud

Ofte stilte spørsmål

Søk etter et stikkord eller ta en titt på de ulike kategoriene.

HJELPETEMAER

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Kan jeg annullere eller forandre bestillingen?

Hvis du må endre eller annullere bestillingen din, ta straks kontakt med vår kundeservice (+46 84 468 36 38). De fleste endringsønsker kan iverksettes før bestillingen har gått i trykken. Du kan sjekke statusen på kundekontoen din. Ettersom varen trykkes bare for deg, ber vi deg kontrollere den nøyaktig før du sender inn bestillingen.

Kan jeg få et kostnadsoverslag?

Selvsagt sender vi deg gjerne et tilbud. Ta kontakt på e-post (info@teamshirts.no) med dine ønsker, ideer eller motiver, eller bruk vårt kontaktskjema. Vi sender deg vanligvis et kostnadsoverslag i løpet av 1–2 virkedager.

Informasjon om merverdiavgift, toll og gebyrer

Fra 1. april 2020 er 25 % merverdiavgift inkludert i prisen ved levering i Norge. For deg som kunde oppstår det ingen ytterligere kostnader som skatter, tollavgifter, gebyrer e.l. Du betaler bare den prisen som er angitt i handlevognen pluss frakt.

Leveringsdato

Den raskeste måten å få vite når leveringen kommer frem, er å bruke leveringskalkulatoren. Nedenfor oppgir du bestillingsdato. Husk at bestillinger med betalingsmåten forhåndsbetaling først bearbeides når betalingen er fremme på kontoen vår.

Hva gjør jeg hvis jeg har spørsmål om designet?

Vi står til disposisjon med råd og bistand ved alle slags vanskeligheter. Du kan når som helst få informasjon om produktstørrelser, motivformater og trykkemetoder.

Hvilke betalingsmåter er tilgjengelig?

Du har følgende betalingsmuligheter:

Hva skjer når jeg har bestilt?

For å sikre at du og teamet ditt får et best mulig resultat, kontrollerer vi alle bestillinger før de går i trykken. Her sjekker vi at kvaliteten på grafikken er god, om plasseringen er i orden, og vi velger den optimale trykkemetoden. Vi gjør selvsagt kun endringer hvis du synes det er i orden. For at det skal gå raskt, anbefaler vi deg å oppgi telefonnummeret ditt under bestillingen og å sjekke e-posten regelmessig.

Hvilke trykkemetoder brukes?

Vi kontrollerer alle bestillinger med henblikk på designkvalitet, og bestemmer samtidig hvilken trykkemetode som er optimal for motivet. Dette kan altså ikke velges i designeren. Selvsagt kan vi imøtekomme dine ønsker såfremt det er teknisk mulig. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice når bestillingen er sendt inn for å snakke om dette ( eller +46 84 468 36 38).

Hvordan er prisen sammensatt?

Vareprisen består av produktprisen og antall bearbeidede produktsider (foran, bak, ermer...). Vi tar fast trykkpris per side. Det spiller ingen rolle hvor mange farger og motiver du bruker eller om du personliggjør hvert plagg med navn og nummer. Ved komplekse prosesser, som og , tilkommer det engangskostnader for klargjøringen. Standard frakt er gratis på alle bestillinger.

Hva er reglene for returer?

Hvis det er feil på varen du har bestilt (f.eks. fordi vi har gjort en feil under trykkingen), tar vi selvsagt tilbake varen, og betaler tilbake pengene eller sender deg et nytt plagg.

Kan jeg bestille et testeksemplar?

Selvsagt kan vi gjerne sende deg et prøveeksemplar uten trykk – og er du usikker på størrelsen også flere.

Security Incident July 2021

We recently became aware that an unauthorized third party may have gained access to parts of our platform. We took immediate steps to protect our data from this attack and are actively investigating this issue. Our business operations were not affected by this incident and all systems are running normally.

Hvilke fraktutgifter kan oppstå?

Standardfrakt er gratis. Kostnadene for ekspressfrakt ser du i tabellen.

Pass på forholdet mellom motivstørrelse og produktstørrelse

Hvis motivet du har lastet opp ikke kan plasseres, er det som oftest fordi det ikke er egnet for det valgte produktet. For pustende materialer trenger vi vektorfiler. Vektorgrafikk består av linjer, sirkler og kurver, og kan dermed forstørres og forminskes uten at kvaliteten blir dårligere. Vektorgrafikk kan lages med ulike programmer, f.eks. Corel Draw, Adobe Illustrator og Inkscape. Vær alltid oppmerksom på tipsene nedenfor når du designer. Mens du laster opp motivet ditt, kontrollerer vi det automatisk med henblikk på disse kriteriene, og tilpasser det hvis det er nødvendig. For eksempel forstørrer vi motivdeler som er for små, slik at trykket holder seg godt på T-skjorten. Hvis det ikke er mulig å foreta automatiske endringer, får du melding om det. Det er ikke noe stort problem. Da kan du bare ta kontakt med vår service og oppgi motiv-ID-nummeret som ble vist under opplastingen. Vår grafiker kan tilpasse motivet manuelt for trykking, og det helt gratis.

KONTAKT